I helgen tok «Glee»-skuespilleren Lea Michele (33) til Twitter for å kommentere 46 år gamle George Floyds død - som den siste uken har fått en hel verden til å reagere.

«George Floyd fortjente ikke dette. Dette var ikke en enkeltstående hendelse, og det må ta slutt», skrev Michele på Twitter, etterfulgt av emneknaggen #BlackLivesMatter.

33-åringens innlegg falt derimot ikke i like god jord hos alle, og en av dem som reagerte var Micheles tidligere «Glee-kollega», Samantha Marie Ware (28). Ware svarte følgende:

«Husker du da du gjorde min første tv-jobb til et levende helvete? For det vil jeg aldri glemme. Jeg tror du fortalte alle at hvis du fikk muligheten ville du drite i parykken min, i tillegg til flere andre traumatiske indirekte diskrimineringer som fikk meg til å tvile på om jeg ville jobbe i Hollywood».

Som følge av Wares rasismeanklager mot sin tidligere kollega, har Lea Michele nå mistet et stort reklamesamarbeid. Det skriver både Variety og Mirror.

Les også: Beyoncé ber om rettferdighet for George Floyd

– Lei oss og skuffet

Det er matleverandøren HelloFresh som har besluttet å avslutte samarbeidet med den amerikanske skuespilleren.

«HelloFresh aksepterer ikke rasisme eller diskriminering av noe slag. Vi er lei oss og skuffet over å høre de nye anklagene mot Lea Michele. Vi ser svært alvorlig på dette, og har avsluttet vårt samarbeid med Lea Michele med umiddelbar virkning», skrev selskapet i en tråd på Twitter tirsdag kveld.

Overfor Variety bekrefter en talsperson for HelloFresh at samarbeidet med 33-åringen er avsluttet, mens Michele selv foreløpig ikke har kommentert saken.

HelloFresh dukket opp i Instagram-feeden til Lea Michele for første gang i januar, og for to uker siden delte hun nok et sponset innlegg. Skuespilleren har over seks millioner følgere på Instagram, og når med det ut til et stort publikum - noe som er svært lønnsomt for selskaper som HelloFresh.

Les også: Bianca Ingrosso avslører privat krise: - Jeg vil helst ikke omgås mennesker

De samarbeider også med kjendiser som Jessica Alba (39) og Lauren Conrad (34)

Flere anklager

Også flere andre har kastet seg på Wards uttalelser og fortalt sine historier om uhyggelige møter med Lea Michele.

Blant dem «Black Lightning»-skuespilleren Dabier Snell (25), som hadde en gjesteopptreden i «Glee» i 2014.

«Du ville ikke la meg sitte på bordet med de andre skuespillerne fordi jeg ikke hørte hjemme der. Fuck deg, Lea», skriver han i et svar til Lea Micheles opprinnelige innlegg.

«RuPaul's Drag Race»-stjernen William Belli (37) hevder også at han har hatt en dårlig opplevelse med 33-åringen.

«Lea behandlet meg så dårlig at jeg forlot «Glee»-settet. Send over popcornet», skriver han på Twitter.

Onsdag tok Lea Michele selv til Instagram for å beklage overfor de som hevder å ha blitt dårlig behandlet av henne.

I innlegget skriver hun blant annet at hun ikke husker disse hendelsene, men beklager dersom hun har såret noen.