Rivera ble funnet livløs i det nordøstlige hjørnet av Lake Piru tidligere mandag. Politiet har foreløpig ikke sagt noe om hendelsesforløpet som ligger bak dødsfallet.

Det var onsdag i forrige uke at en fire år gammel gutt ble funnet alene om bord i en båt i Lake Piru i Ventura County i California.

Gutten, Josey Hollis Dorsey, er sønnen til «Glee»-skuespilleren Naya Rivera, og mor og sønn hadde leid en båt for å bade. Rivera var derimot sporløst forsvunnet da båten ble funnet, og et omfattende søk ble raskt igangsatt.

Torsdag meldte myndighetene at 33-åringen var antatt død, og mandag meldte politiet at det var funnet et lik ved innsjøen.

De informerte også om at de skal holde en pressekonferanse ved innsjøen klokken 23 norsk tid.

På pressekonferansen bekreftet politiet altså at det er 33 år gamle Rivera som er funnet død.

Les også: Kona til John Travolta er død

Funnet sovende i båten

Ifølge Fox11 leide Rivera og sønnen båten for tre timer, og selskapet som eier båten reiste ut for å lete etter dem da de ikke kom tilbake til avtalt tid. Da båten ble funnet av en annen båteier kort tid etter, lå en sovende fireåring om bord.

Rivera var ikke å se noe sted, og ifølge sønnen hadde de to vært ute og svømt - men moren kom aldri tilbake. Selv hadde han klatret opp i båten da han skjønte at moren var borte.

Ettersom lokalt politi har fått tilgang til overvåkningsbilder som viser mor og sønn gå om bord i båten alene, er det ingen mistanke om at noe kriminelt kan ha skjedd skuespilleren.

Sønnen hadde på seg redningsvest da han ble funnet, mens Riveras redningsvest ble funnet i båten.

Omfattende søk

Søket etter den savnede skuespilleren har vært omfattende, med redningsmannskaper som har søkt både i vann og på land. Helikoptere, dykkere og droner er blitt brukt, og venner, familie og kolleger har gått ut i sosiale medier med håp om at 33-åringen blir funnet i live siden forsvinningen.

I tillegg har skuespillerens mor og bror bidratt i søket etter henne, og vært på plass ved innsjøen hver dag.

Rivera er kanskje best kjent i rollen som Santana Lopez i tv-serien «Glee», men hun har også hatt flere andre roller.

Fra 2014 til 2018 var hun gift med skuespiller Ryan Dorsey (36), som hun har sønnen med.