*Nettavisen* Livsstil.

Golfstjernen Paige Spiranac stiller helt «avkledd» i ny podkast

I en spesialepisode av podkasten «Playing A Round» deler golfspiller Paige Spiranac fra privatlivet sitt.

18.06.20 21:11

Den tidligere golfstjernen Paige Spiranac (27) la opp som proffspiller i 2017, og har siden slått seg opp som influenser og i media som skribent i «Golf Magazine» og ikke minst med podkasten «Playing A Round».

I den ferske episoden «Stripped Down: Paige Bares All ... Again» tilbyr Spiranac lytterne et blikk inn i hennes privatsfære.

Tittelen på podkasten spiller på bildene i Sports Illustrated Swimsuit Issue i 2018, som golfspilleren publiserte for å få bukt med spredningen av private nakenbilder av seg selv.

Klikk på bildet for å forstørre. Paige Spiranac Paige Spiranac of the United States watches the ball after the strike on the first fairway during the round one of the Dubai Ladies Masters golf tournament in Dubai, United Arab Emirates, Wednesday, Dec. 9, 2015.

Golftalentet Paige Spiranac la opp som proffspiller i 2017, og har siden slått seg opp som influenser og i media. Foto: (AP / NTB scanpix)

Les også: (+) Golfstjernen opplevde nakenbilde-marerittet. Tok kontrollen tilbake med nye bilder

Spiranac har over 2,6 millioner følgere på Instagram, og deler hyppig bilder fra golfbanen og privatlivet.

I podkasten stiller hun avkledt i billedlig forstand, og deler ærlig fra privatlivet sitt.

– Én ting som alltid tenner meg

Som vakker blondine på golfbanen opplever hun ofte at menn forsøker å flørte med henne. Hun forteller at hun har anerkjenner spillet og har respekt for spillerne.

Men jo eldre de blir, jo mindre skjuler de sine intensjoner, forteller Spiranac.

– Jeg føler at jo eldre fyren er, jo mer fremoverlent har han en tendens til å være. Det er som om de tenker «Jeg har ingenting å tape, så jeg kommer til å gå på med full kraft» – og det har aldri fungert, sier Spiranac.

27-åringen avslører samtidig hva som tenner henne.

– Når det gjelder en manns personlighet, så er det definitivt en sans for humor. Når det gjelder utseende, så synes jeg en mann med virkelig flotte armer alltid er tennende.

Spiranac forteller at hun også liker kvinner som har et annet utseende enn seg selv.

– Jeg liker jenter med motsatt utseende enn meg. Mer eksotisk, mørkere hud, brunt hår, stor rumpe.

Hun forteller videre at hun er hemmelig forelsket i både Chris Hemsworth og Megan Fox.

Les også: Hun gikk fra nakenmodell til en av Norges største fotball-bloggere (+)

Klikk på bildet for å forstørre. Omega Dubai Ladies Masters - Previews DUBAI, UNITED ARAB EMIRATES - DECEMBER 07: Paige Spiranac of the United States in action during her practice round as a preview for the 2015 Omega Dubai Ladies Masters on the Majlis Course at The Emirates Golf Club on December 7, 2015 in Dubai, United Arab Emirates.

Golfspilleren Paige Spiranac (27) la opp som proffspiller i 2017. Nå gjør hun stor suksess med podkasten «Playing A Round». Foto: David Cannon (Getty Images)

Opplevde marerittet

Livet smiler tilsynelatende for golfspilleren i dag, men i 2016 var tilværelsen en ganske annen.

Samtidig som Spiranacs karriere var på full fart framover begynte hun å få henvendelser fra ukjente mennesker som tilsynelatende hadde sett henne naken.

Det viste seg at en tidligere flamme hadde delt intime bilder hun hadde sendt til ham med sine venner, forteller Spiranac i en en tidligere episode av podkasten.

– Bare å få disse tilfeldige meldingene fra folk jeg ikke kjente og som hadde sett meg i en så sårbar situasjon, det gjorde meg kvalm, sier hun.

Les også: (+) Vi satte elbilene opp mot hverandre – og fant tre betydelige overraskelser

Spiranac forteller om en panisk tilværelse hvor hun hver dag fryktet at hun skulle dukke opp som nyhet på den beryktede kjendisnettsiden TMZ.

Da hun konfronterte personen som hadde lekket bildene, var det ifølge 27-åringen ingen anger å spore.

– Jeg glemmer aldri ordene hans. «Du fortjener dette. Du er hora som sendte meg bildet», forteller Spiranac.

Marerittet ble til virkelighet da bildet til slutt ble publisert på nett. Gang etter gang ble hun konfrontert med bildet, blant annet av menn som kom bort til henne under golfturneringer.

– Jeg kan aldri slippe unna det bildet. Det vil alltid være der.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag