*Nettavisen* Livsstil.

Gordon Ramsay har blitt far for femte gang

BABYLYKKE: Gordon Ramsay og kona Tana har blitt foreldre til en liten gutt. Foto: Gordon Ramsay/Instagram

Kjendiskokken Gordon Ramsay har blitt far til en liten gutt torsdag.

Gordon Ramsay (52) og kona Tana (44) har fra før barna Megan (21), tvillingene Jack og Holly (19), og Matilda (17) sammen med kona Tana Ramsay.

Nå har altså babylykken på ny kommet til familien, det melder den kjente TV-kokken selv på Instagram.

«Etter tre BAFTAS (årlig britisk prisutdeling) og en Emmy.. Endelig har vi vunnet en Oscar, ønsk Oscar James Ramsay, som landet klokken 12.58 i dag for litt lunsj velkommen» skriver Gordon under et innlegg publisert på sin egen Instagram torsdag.

Familien har allerede laget en Instagram-profil til den lille, som i skrivende stund har i overkant av 6000 følgere, men ingen innlegg. Profilbildet er det samme bildet som far la ut på sin egen konto.

Klikk på bildet for å forstørre.

FØLGER FAMILIEN: Brukerkontoen til Oscar James Ramsay følger foreløpig kun familiemedlemmer på Instagram.  Foto: Skjermdump/Instagram

Det var første nyttårsdag at familien annonserte at Tana var gravid. I en video publisert på Ramsays instagramprofil sier hele familien «godt nytt år». Far i huset sier så «og gjett hva? Godt nytt år fordi..» og filmer så magen til kona, som viser at hun er gravid.

Ifølge den britiske avisen The Sun mistet paret et barn da Tana var gravid i femte måned i 2016. Nå smiler imidlertid babylykken igjen for familien.

Ramsay er for de fleste kjent for sitt enorme temperament og ekstremt strenge tone. I et intervju gitt med The Telegraph i 2017 var han klar på at barna må stå på egne bein, og at han ikke hadde noen planer om at barna skal arve formuen hans,

- Den går definitivt ikke til barna, og det sier jeg ikke for å være ond. Det er for å ikke skjemme dem bort. Det eneste jeg har blitt enig med Tana (kona) om er at de skal få 25 prosent innskudd på en leilighet, men ikke penger til hele.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.