Gå til sidens hovedinnhold

Grimes vekker oppsikt med «alien-arr» på ryggen

Se hva vi fant ...

– Det gjør så vondt, skriver Grimes til et bilde av sin nytatoverte rygg.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Den kanadiske musikeren Claire Elise Boucher (33), bedre kjent under artistnavnet Grimes, vekker nå oppsikt på Instagram med en helt spesiell tatovering.

– Hele ryggen min i hvitt blekk . (...) Jeg har ikke et veldig bra bilde, for det gjør så vondt og jeg trenger å sove. Det kommer til å være rødt i noen uker til, men det kommer til å bli et vakkert alien-arr, skriver 33-åringen til et bilde av ryggen sin, full av røde streker.

Grimes, som er kjæreste med grunnleggeren av Tesla, SpaceX og Hyperloop, Elon Musk (49), uttalte blant annet tidligere i år at hun vil hjelpe til med å finansiere en menneskelig koloni på Mars. Et prosjekt og en idé Musk har jobbet med de siste årene.

Til The Sun uttalte hun også at hun ønsket å flytte til Mars etter at hun fyller 50 år for å hjelpe til å med å bygge opp en menneskelig koloni der. Etter Instagram å dømme er hun svært fascinert av utenomjordiske vesener, og lar seg lett inspirere – til stor begeistring fra fansen.

– Wow. Dette er så inspirerende. Bra jobba, skriver en i kommentarfeltet om den nye tatoveringen til Grimes.

– Det ser veldig vondt ut, men samtidig er den fantastisk, skriver en annen.

Flytter fra Gunilla Persson

Det er imidlertid ikke bare kjendistatoveringer som skaper overskrifter. I nabolandet Sverige er det den svenske Hollywoodfruen Gunilla Persson (62) som får oppmerksomhet. Hun er nemlig sønderknust om dagen, etter at datteren Erica (18) har valgt å flytte hjemmefra.

I en årrekke har Persson bodd i Los Angeles, der hun har oppfostret og bodd med datteren i hele hennes liv. I et intervju med det svenske ukebladet Hänt forteller Persson at de to aldri har vært borte fra hverandre i mer enn noen dager, men at det snart skal forandres på.

– Hun har kommet inn på en veldig ettertraktet høyskole. Det er bare 14 prosent som kommer inn av de som søker. Så snart flytter hun ut for å studere, sier Persson til ukebladet og trøster seg med at det tross alt bare er litt over en time kjøretur fra der dem bor i dag.

Les også: Gunilla Persson og Anna Anka i tottene på hverandre. Nekter være med på samme program

Ifølge Hänt flytter Erika allerede i august. Det blir dermed første gang de to skal bo fra hverandre, men selv om Persson synes at det er vanskelig å se datteren sin bli stor, har hun likevel troen på at det kommer til å gå bra.

– Hun kommer jo alltid til å reise hjem på besøk for å hilse på dyrene sine, meg og mormoren sin. Så det kommer til å gå bra. Man må jo akseptere at barna vokser. Men det er blir en omstilling, sier Persson.

Åpner opp om alenefar-rollen

Gunilla Persson er imidlertid ikke alene i Hollywood om å bekymre seg for familielivet.

I et intervju med magasinet Parents, åpner skuespillerstjernen Channing Tatum (40) opp om hvordan han opplevde å bli alene som pappa da det ble slutt mellom ham og ekskona Jenna Dewan (40).

Les også: Derfor skilte Jenna Dewan og Channing Tatum seg

Dewan og Tatum sjokkerte en hel verden for tre år siden da de bestemte seg for å gå fra hverandre etter over ni år som ektepar. Sammen fikk de datteren Everly (7).

– Da jeg ble alenefar var jeg veldig redd for at jeg ikke skulle klare å knytte meg til Everly på alle de måter en liten jente kunne ønske seg, forteller han nå ærlig til magasinet.

– Jeg brukte ikke neglelakk og kunne ikke flette hår. Men nå vet jeg hvordan jeg gjør begge disse tingene, legger han til.

Nylig ga 40-åringen ut boken «The one and only Sparkella», som han skrev på barnerommet sammen med datteren under nedstengingsperioden i USA.

I intervjuet med Parents forteller Tatum om at han med tiden har utfordret seg selv til å ta del i og engasjere seg i datterens liv ved å ta på seg ansiktsmaling, strutteskjørt eller andre kostymer.

– Jeg hoppet inn i denne magiske verden med begge bein og ble belønnet med en form for kjærlighet jeg aldri tror jeg ville opplevd hvis jeg ikke hadde gjort det, forklarer han, og håper at han kan være med på å inspirere andre fedre til å gå ut av komfortsonen å finne ut mer om hvordan døtrene deres er.