Gå til sidens hovedinnhold

Grunde Myhrer ut av «Camp Kulinaris»: - Jeg hadde det veldig tøft der inne

Grunde Myhrer:

Grunde Myhrer var glad for at han fikk slippe å tilbringe enda flere uker på «Camp Kulinaris».

I torsdagens episode av TV3-programmet «Camp Kulinaris», der en knippe kjendiser driver en restaurant sammen i flere uker, ble det realitystjernen Grunde Myhrer (22) som måtte pakke sammen sakene og forlate det idylliske sommerparadiset i Portør.

Etter at 22-åringen ble valgt som førstelærling for tredje i gang i løpet av oppholdet, var det denne gang influencer Wanda Mashadi (26) han møtte til kokkekamp.

Se hvorfor Grunde Myhrer ble valgt som førstelærling i klippet øverst i saken.

Selv om Myhrer gjentatte ganger har uttrykt et stort ønske om å være den som til slutt stikker av med seieren som Norges beste kjendiskokk, kan han overfor Nettavisen innrømme at han synes det var deilig å kunne forlate campen.

- Jeg hadde det veldig gøy på «Camp Kulinaris», men det var også veldig tøft der inne. Selv om jeg alt i alt sitter igjen med en positiv opplevelse fra innspillingen, ble jeg ganske lei av å være hakkekyllingen til enkelte inne på campen. Det var ikke så lett å være yngst, sier Myhrer.

Fra spøk til alvor

Ifølge Myhrer var det enkelte av deltakere han opplevde verre enn andre, men ønsker ikke nevne navn.

I sosiale medier er det flere som har reagert på måten Myhrer blir behandlet av de andre deltakerne på, og ord som «mobbing» er blitt flittig brukt i beskrivelsen av flere seanser.

Selv vil han ikke omtalte det som mobbing.

- Mobbing er et definisjonsspørsmål, og jeg vil ikke omtale det som det. Men det ble veldig mye negativt. Jeg tar en spøk, men når den spøken blir dratt 100 ganger er det ikke morsomt lenger. Jeg følte til slutt at det som ble sagt som en spøk, heller ble realiteten, sier Myhrer.

Les også

Northug stemplet som «sjefsmobber» etter stikk mot Halfvarsson

Løp til skogs gråtende

22-åringen, som har vært med i en rekke andre realityserier, forteller om en episode under oppholdet der han rett og slett fikk nok.

Da «Camp Kulinaris»-deltakeren Stella Mwangi (32) måtte forlate restauranten for noen uker siden, utnevnte hun Myhrer som restaurantsjef - et ansvar han tok svært seriøst.

Da han, ifølge han selv, kun ble møtt med motgang, ble det for mye for 22-åringen som til slutt løp gråtende til skogs for å få fred.

Klippet ble ikke tatt med i episodene som sendes på TV3.

- Det var vel et resultat av at begeret rett og slett rant over, sier Myhrer.

- Må ha respekt for hverandre

Til Nettavisen kan TV 3 bekrefte seansen der Myhrer løper til skogs.

-Det er leit at Grunde opplevde situasjonen inne på «Camp Kulinaris» som tidvis vanskelig. Vi har snakket mye med Grunde både under innspillingen og underveis i sesongen, det viktig for oss at deltakerne ikke føler at de er helt overlatt til seg selv, sier pressekontakt i TV3, Line Vee Hanum.

- Vi er veldig fornøyde med innsatsen hans, og syns han både har bydd på seg selv og skapt gode underholdningsøyeblikk, legger hun til.

Ifølge Myhrer håndterte TV3 situasjonen på best mulig måte.

- Jeg snakket med produksjonen da jeg begynte gråte, og de var veldig støttende. Jeg følte meg godt ivaretatt av produksjonen, sier Myhrer og understreker at han alt i alt har hatt en fin opplevelse med å være med i programmet.

Ifølge Myhre skal han flere ganger ha forsøkt å snakke med flere av deltakerne om sine følelser der inne, men skal ha blitt møtt med lite forståelse.

- Jeg skjønner at jeg kan oppleves som irriterende til tider, men det handler om å ha en felles forståelse om at alle er forskjellige, og ha respekt for hverandre, sier Myhrer.

Les også

Dolly tok sitt eget liv: Pappa inviterte mobberne i begravelsen

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken