Duftlyset er allerede utsolgt på nettsiden til merkevaren hennes, Goop. Hvem som så langt har kastet seg over produktet er ikke kjent.

Enkelte lesere av denne saken lurer nok på hvordan Paltrow har kommet frem til lukten. Nettbutikken letter på sløret:

– Dette stearinlyset startet som en vits mellom parfymør Douglas Little og GP (Gwyneth Paltrow, red.anm.) - de to jobbet med en duft, og hun utbrøt: 'Uhhh, dette lukter som en vagina' - men lukten utviklet seg til å bli en morsom, nydelig, sexy og uventet vakker duft.

Bergamott og sedertre

Og hvis du noen gang har lurt på hva en vagina faktisk lukter, så er dette de litt mer tekniske sidene av dunsten:

– Det er en blanding av geranium, sitrusaktig bergamott og sedertre, sammen med Damask-rose og ambrettefrø som får oss til å tenke på fantasi, forførelse og en sofistikert varme.

Ifølge Metro ble lyset utsolgt i løpet av noen timer.

Les også: Her driver sexklubbsjefen erotisk butikk – i kjelleren betaler menn for å delta på «gangbang» med kvinner (+)

Det er altså ikke mulig å få tak i lyset per dags dato, men i nettbutikken kan man sette seg opp på venteliste for produktet, som koster 75 amerikanske dollar - nærmere 670 norske kroner.

Ny Netflix-serie

Duftlyset lanseres, muligens i PR-øyemed, et par uker før hennes nye Netflix-serie «The Goop Lab» slippes. Nettavisen oppsummerte traileren med ordene «orgasme, eksorsisme, kvinners underliv og 'hvordan melke skiten ut av livet'.»

Les også: Gwyneth Paltrow sjokkerer fansen i dristig sexleketøy-video

Serien består av seks episoder hvor et team av forskere, leger og aktører innen alternativ medisin «byr på et nysgjerrig og ærlig innblikk i psykedeliske stoffer, energibehandling og andre utfordrende velværetemaer», som det heter i Netflix' beskrivelse av serien.