I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Da Gwyneth Paltrow (47) og Chris Martin (43) gikk fra hverandre etter 13 år som ektepar i 2016, fikk de delt omsorgsrett for sine felles barn, Apple (16) og Moses (14).

Etter alt å dømme har denne ordningen fungert godt for eksparet, som blant annet har feriert sammen med barna og sine nye respektive kjærester og ektefeller de siste årene.

Les også: Gwyneth Paltrow fikk oralsex-tips av Rob Lowes kone: – Jeg ble besatt av henne

Nå røper imidlertid Paltrow at ting ikke nødvendigvis alltid går like bra som det ser ut til fra utsiden.

– Du ender et ekteskap, men man er fortsatt en familie. Og sånn vil det være for alltid, sier hun i en ny episode av YouTube-serien «The Drew Barrymore Show», ifølge People.

– Gode dager og dårlige dager

Paltrow legger til at selv om det tilsynelatende er lett for henne og eksmannen å dele omsorgen, er det ikke alltid det.

– Noen dager er ikke like bra som det ser ut. Vi har gode dager og dårlige dager, men jeg tror at det driver oss mot det samme målet om fellesskap og kjærlighet som er best for barna våre, sier Goop-grunnleggeren åpenhjertig i episoden.

47-åringen har etter skilsmissen med Chris Martin funnet lykken med «Glee»-regissøren Brad Falchuk (49), som hun giftet seg med i 2018. Eksmannen var med på bryllupsreisen, og både han og Paltrow har tidligere uttalt at de fortsatt er nære venner etter skilsmissen for fire år siden.

Det påpeker hun også i YouTube-programmet.

– Vi har denne ideen om at bare fordi man slår opp så kan man ikke elske tingene man pleide å elske ved en person lenger. Det er ikke sant. Forholdet mitt til Chris nå er bedre enn ekteskapet var, så jeg tror det kan la seg gjøre, sier hun.

Les også: Jennifer Aniston og Brad Pitt satte fyr på nettet: Slik ble gjenforeningen til

Så ikke skilsmissen komme

Også sangstjernen Kelly Clarkson (38) har snakket åpenhjertig om skilsmisse og utfordringene rundt det nylig.

Hun søkte om skilsmisse fra ektemannen gjennom syv år, Brandon Blackstock (43), i juni, men kan nå fortelle at hun ikke så skilsmissen komme. Det skriver Cosmopolitan.

– 2020 har gjort store endringer i privatlivet mitt. Jeg så definitivt ikke noe av det komme, sier hun i sitt eget talkshow – «The Kelly Clarkson Show» – ifølge nettstedet.

Videre legger hun til at hun har det tøft om dagen, spesielt med tanke på at skilsmissen påvirker barna deres.

– Det jeg går gjennom er vanskelig, for det involverer mer enn bare hjertet mitt. Det involverer flere små hjerter. Vi har fire barn, og skilsmisser er aldri lett. Og vi kommer begge fra skilsmissefamilier, så vi vet at det beste å gjøre er å beskytte barna våre og de små hjertene deres, sier hun åpenhjertig.

Kelly Clarkson og Brandon Blackstock har to barn sammen, mens sistnevnte også har to barn fra et tidligere forhold.

Les også: Twitter koker etter Lady Gaga-reklame