Den pågående rettssaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) fortsetter å lage overskrifter i media og fansen spekulerer som aldri før.

Selv om begge skuespillerne får mye støtte fra hver deres fanskare, har det tydelig vist seg at den 58-år gamle «Pirates of the Caribbean»-stjernen mottar hakket mer enn ekskona.

Les også: Avføring, avkuttet finger og rusproblemer: Deler nye detaljer fra det turbulente forholdet

Tidligere har Heard måtte gjøre drastiske tiltak for å beskytte seg fra Depp-fansen. I helgen var det derimot en «snillere» spøk som ble sendt i 36-åringens retning.

Bæsje-spøk

Lørdag meldte TMZ en oppsiktsvekkende detalj fra Googles søkemotor. Ifølge det amerikanske kjendisnettstedet skal alle som googlet Amber Heards navn, vært vitne til at etternavnet hennes var stavet på en litt annerledes måte.

Ifølge TMZ skal Heards navn i søkefeltet på Google automatisk ha blitt endret til «Amber Turd» hvis man googlet navnet hennes. Det skal også ha skjedd hvis man søkte navnet hennes på IMDB, den største filmdatabasen på internett.

Kallenavnet «Amber Turd» er et kallenavn Depp-fansen har gitt hun etter at 58-åringen anklaget ekskona for å ha plantet avføring i senga hans.

Feilen skal ha blitt rettet raskt opp igjen og kun vært vist hos Googles søkeresultat. Dersom man klikket seg videre inn på Heards IMDB-profil var navnet stavet riktig.

Les også: Fansen slo alarm: Hevder denne detaljen kan felle Heard

Ifølge TMZ skal feilstavelsen ha skjedd både for PC-søkere og på mobiltreff, noe som kan antyde at det ikke er en tilfeldig feil hos søkermotoren.

Jublende fans, gaver og blomsterbuketter

I motsetning til Heard får derimot Depp erfare en litt annen stemning av ivrige fans utenfor rettslokalene i Virginia's Fairfax County tinghus.

Les også: Groteske detaljer i retten: – Han voldtok meg med en flaske

Flere videoer av Depp-fansen i sosiale medier har vakt oppsikt de siste dagene. Deriblant videoer av fans med plakater, gaver og blomsterbuketter som tar i mot Depp når han ankommer tinghuset.

Tiktok-stjerne og influenser JessVal Ortiz delte også nylig en video på Instagram, som viser en haug av fans utenfor rettslokalene og en vinkende Depp som ankommer rettslokalene av et jublende publikum.

Depp-støtte sjokkerte

Ivrige fans er derimot ikke de eneste som har vist sin støtte til Johnny Depp i den pågående rettssaken.

Flere medier, deriblant den svenske avisen Expressen, melder at «The Beatles»-vokalisten Paul McCartney viste tegn til støtte for Depp under en konsert forrige tirsdag.

Mens McCartney fremførte en av låtene sine, skal et klipp av Depp fra filmen «My valentine» gått i bakgrunnen. McCartneys påfunn skal ha sjokkert mange og et klipp fra konserten har gått viralt.

Dette er imidlertid ikke første gangen McCartney har bakgrunnsvideoer under konsertene sine. Ifølge Daily Mail har det samme klippet med Depp blitt brukt på konserter tidligere, i 2012 og 2013.

Vennskapet mellom Depp og McCartney skal ifølge avisa gå langt tilbake. McCartney dukket også til alles overraskelse opp i den siste «Pirates of the Caribbean»-filmen som pirat i en scene utspilt sammen med kameraten Johnny Depp.

Anklaget for å bruke film-replikker

Som nevnt har ikke Heard riktig sagt surfet problemfritt gjennom rettssaken mot den tidligere ektemannen sin. Tidligere har hun blitt anklaget for å både lyve i retten, men også for å bruke skuespiller-ferdighetene sine.

Nå anklages hun nok en gang, Ifølge anklagene minner uttalelsene hennes i vitneboksen om replikker fra suksess-filmer som «The Talented Mr. Ripley» og «Nottinghill».

Torsdag delte nyhetsankeren Alana Mastrangelo, en video på Twitter som viser en av Heards uttalelser som kobles opp mot en scene fra «The Talented Mr. Ripley».

– Når jeg omgikk Johnny følte jeg meg som den vakreste personen i verden - deretter ville han forsvinne, sier Heard i retten.

«Det som er greia med Dickie, det er som om solen skinner på deg og den er strålende - så glemmer den deg og det blir veldig kaldt», lyder replikken i den kjente Hollywood-filmen.

Les også: Hollywood-skuespiller legger seg paddeflat etter Depp- og Heard-spøk

Det er ikke bare «The Talented Mr. Ripley». Heard er anklaget for å bruke. Flere mener hun også er inspirert av replikker fra filmen «Mildred Pierce».

Heards vitnesbyrd sammenlignet med en linje fra filmen lyder:

«Han sa: «Jeg vil heller kutte hånden av meg enn noen gang å slå deg».

Les også: Johnny Depp mot Amber Heard: Øyeblikkene som sjokkerer verden

Svaret fra «Mildred Pierce», som kommer etter at en ørefik ble delt ut, lyder:

«Jeg beklager at jeg gjorde det. Jeg vil heller kutte av meg hånden».

Ifølge svenske Expressen, er det også et eksempel på Twitter hvor Heard, i likhet med Julia Roberts karakter i filmen «Notting Hill», snakker om å drikke te.