Halle Berry (55) er en av de store stjernene som er godt aktiv i sosiale medier, og deler støtt og stadig bilder og videoer fra hverdagen.

Likevel var det et bilde som ble lagt ut på stjernens Instagram-profil første nyttårsdag som fikk både nære, kjære og fansen til å juble.

Les også: Miley Cyrus tar til Instagram etter direktesendt klestabbe: Hylles av fansen

Filmstjernen delte nemlig et romantisk bilde av seg selv og kjæresten, Hollywood-stjernen og musiker Van Hunt (51), med teksten:

«Vel... det er offisielt».

Reaksjonene på innlegget har vært mange, og flere har trukket konklusjonen om at dette var parets måte å bekrefte at de hadde giftet seg.

Blant annet har flere av kjendisvenner strømmet til i kommentarfeltet, og navn som Dwayne «The Rock» Johnson, Octavia Spencer og Naomi Campell har alle sendt sine gratulasjoner i kommentarfeltet.

– Det er 2022

Sannheten bak bildet var derimot en helt annen enn det flere hadde tenkt seg, og dagen etter at bildet ble delt, la Berry ut en oppklarende post under et bilde av seg og kjæresten

«Vi hadde bare litt nyttårs-moro! Folk sveiper åpenbart ikke så mye som vi trodde de gjorde», skriver Berry.

Hun hadde nemlig i det første nyttårsinnlegget lagt til enda et bilde, ment som fortsettelse på «Vel... Det er offisielt»:

«Det er 2022», skrev hun videre.

Les også: Oscar-aktuelle Renate Reinsve: - Det har vært et uventet vilt år

Filmstjernen takker likevel for de hyggelige meldingene hun fikk de timene verden trodde hun var gift og skriver at de ble veldig rørt av kjærligheten i kommentarfeltet.

«Nå er det offisielt, internett er ikke ubeseiret», skriver hun etterfulgt emneknaggene: #Ikkemersveipingformeg og #januarspøk.

Ikke første gang

Dette er ikke første gang Berry har vært i den spøkefulle hjørnet. Også da hun dukket opp på Oscar-utdelingen i fjor, fikk Berry fansen til å måpe da hun dukket opp med ny sveis. Hun hadde nemlig da kvittet seg med sine lange, mørke lokker.

Sveisen fikk blandede reaksjoner, og flere mente Berry hadde bommet kraftig.

Blant annet lurte en fan på om 54-åringen hadde klippet sitt eget hår, mens en annen mente hun liknet på skuespiller-kollega Josh Hartnett (42) på 2000-tallet med sitt korte hår.

Selv delte Berry et bilde av det som tilsynelatende var håret hun hadde klippet av før utdelingen:

Den korte sveisen var derimot ikke permanent og filmstjernen delte til slutt nok et bilde på Twitter der hun avslørte at det korte håret var en spøk.

«Oscar-bob. Bare tulla», skrev hun til et bilde der man kan se at hun hadde beholdt det lange håret.

Les også: Disse kjendisene deltar i «Camp kulinaris» 2022