Til våren blir Halvor Bakke (52), for mange kjent fra «Eventyrlig oppussing» å se i nok et TV-program på Viaplay.

Denne gangen får derimot seerne se enda mer av 52-åringen. TV-kameraene følger nemlig Bakke både privat og profesjonelt i programmet som har fått navnet «Halvors eventyrlige verden». I første omgang gjennom seks episoder.

Les også: «Eventyrlig oppussing»-teamet i branndrama på Svalbard: – Hele rekka sto i fyr

– Jeg måtte tenke meg grundig om før jeg sa ja til å være med på dette, forteller Bakke i en pressemelding fra Viaplay.

– Ganske spesielt

Bakke er godt etablert i underholdningsbransjen, og har tidligere medvirket i flere TV-produksjoner – som blant annet nevnte «Eventyrlig oppussing» og «Homsepatruljen».

52-åringen er imidlertid ikke vant til å ha et kamerateam på slep til så godt som enhver tid – noe han har hatt nå.

– Det er ganske spesielt å ha et kamerateam som følger en nærmest hele tiden, sier Bakke om opplevelsen og fortsetter:

– Jeg er stolt av resultatet.

Spesielt morsomt synes Bakke det er å få vise alt han driver med utenfor «Eventyrlig oppussing»-sesong.

I programmet følger seerne TV-profilens travle liv, og får også møte både familien, kollegene og flere av hans nære venner. Blant andre medvirker prinsesse Märtha Louise (51), Harald Rønneberg (49) og Dorthe Skappel (60) i TV-serien.

– Det er full fart og stor bredde i det jeg holder på med. Seerne vil få innsikt i hvor mye jobb som ligger bak å lansere en ny merkevare hos Bohus, og de får også bli med meg rundt i verden og møte meg privat, sier han om programmet.

– Et fantastisk fint menneske

Som nevnt har Bakke gjort stor suksess med «Eventyrlig oppussing» på samme kanal, der han i flere år har loset teamet sitt gjennom flere omfattende oppussingsprosjekter.

Og skal vi tro programredaktør i Viaplay, Une Søreide, vil også Bakkes nye program by på gode TV-øyeblikk for seerne.

Les også: Våknet 20 meter unna brannen: – Jeg kastet på meg klær og løp

– «Halvors eventyrlige verden» byr på mange morsomme øyeblikk, og folk kan virkelig glede seg til å bli med bak kulissene når han skal dele ut pris med Lilli Bendriss, er med på kreative jobbmøter med Märtha Louise og får være med på den fine feiringen av 50-årsdagen hans, påpeker Søreide.

Videre er programredaktøren full av lovord om Bakke:

– Halvor er enormt dedikert i alt han gjør, og han gjør virkelig ikke noe halvveis. Jeg vil si at hans beste egenskap er at han er et helt fantastisk fint menneske, og i serien kommer seerne veldig tett på Halvor som privatperson og alle de fine folkene som står ham nær. Dette er et ærlig og nært innblikk i livet til Halvor, krydret med masse humor.