Hans-Erik Dyvik Husby begraves 9. desember klokken 12 i Lillestrøm kirke.

Det skriver Jølstad begravelsbyrå i en pressemelding mandag, melder VG.

– For Hans-Erik Dyvik Husby sin familie vil seremonien i kirken være et personlig farvel. Familien ønsker ingen personlig eksponering i tilknytning til seremonien. Vi ber vennligst om at dette respekteres, heter det i pressemeldingen.

Hyllet av venner og kolleger

Det var sent på kvelden fredag 19. november at nyheten kom om at Husby hadde gått bort.

Dødsfallet ble bekreftet på artistens Instagram-profil.

«Det er med tungt hjerte vi forteller at Hans-Erik Dyvik Husby, også kjent i verden som «Hank von Hell», dessverre gikk bort 19. november 2021. Vi ber om at familie og nære venner respekteres i denne tragedien», het det i innlegget.

Les også: «Jackass»-stjernene hyller Hans-Erik Dyvik Husby

Like etter rant det inn med hyllester og fine ord fra både venner og kolleger av den tidligere Turbonegro-vokalisten:

– Tålte ikke mer

Dødsårsaken til Husby er ikke kjent, men få dager etter at han gikk bort delte manager Boye Nythun ny informasjon rundt dødsfallet overfor Se og Hør.

– Det var ingen hemmelighet at Hans-Erik i perioder har levd et hardt liv. Det har han også vært åpen om tidligere. De siste månedene har vært ekstra harde for ham, og dessverre ble summen av et hardt levd liv for mye for ham, fortalte manageren.

Les også: Hank von Helvete er død

– Kroppen til Hans-Erik tålte ikke mer. Han ble funnet ute i Slottsparken, kroppen hans hadde rett og slett sagt stopp, la Nythun til.

Videre ba han om ro rundt både ham selv og Husbys familie, og la til at de ikke kommer til å si noe mer om saken. Årsaken til at han delte denne informasjonen var for å slippe flere spekulasjoner og rykter rundt dødsårsaken, sa han til ukebladet.