Gå til sidens hovedinnhold

Har lagt bryllupsplanene på is: - Vi ser hverandre sjeldent

Jennifer Lopez:

De siste ukene har utroskapsspekulasjonene om forloveden til Jennifer Lopez herjet. Nå utsettes bryllupsplanleggingen.

I mars ble det kjent at sangstjernen og skuespilleren Jennifer Lopez (49) og kjæresten gjennom to år, baseballspilleren Alex Rodriguez (43), har forlovet seg.

Den gledelige nyheten delte turtelduene på Instagram, der begge publiserte et romantisk bilde av ringen. Ifølge People skal frieriet ha skjedd på Bahamas.

Kort tid etter sprakk imidlertid romanseboblen da Rodriguez' tidligere lagkamerat José Canseco (54), gikk ut på Twitter og anklaget ham for å ha vært utro med ekskona hans, Jessica Canseco (46).

Deretter ballet det på seg for Rodriguez, da playboy-modelen Zoe Gregory hevdet overfor The Sun at han skal ha forsøkt å overtale henne til en trekant med en ukjent kvinne ved juletider.

- Det betyr ingenting. Jeg vet hva som er sant. Jeg kjenner ham, og han kjenner meg. Vi er lykkelige, og nekter å la andre mennesker fortelle oss hvordan vårt forhold skal være. Jeg vet hva slags forhold vi har, uttalte omsider Lopez i et radiointervju, ifølge Hollywood Life.

Les også: Utro-nettside: Disse 20 yrkene topper verstinglisten

Stresser ikke med bryllup

Nå ser det imidlertid ut til at Lopez har snudd.

I et intervju i TV-programmet «Elvis Duran and the Morning Show», gjengitt av svenske Hänt, forteller Lopez at bryllupet er lagt på is foreløpig.

På spørsmål om hun kommer til å planlegge bryllupet selv, eller om hun har leid inn en bryllupsplanlegger, svarer popstjernen følgende:

- Vi er ikke der enda. Vi har akkurat forlovet oss. Vi har ikke pratet så mye om det enda, og ingenting er skrevet i sten.

Les også

Jennifer Lopez: - Én ung mann, og merkelappen har hengt ved meg siden

Ikke tid til hverandre

Ifølge Lopez har duoen heller ikke hatt mulighet til å snakke om bryllupsdetaljer, da de begge har svært mye på agendaen om dagen.

- Vi har så mye å gjøre dette året. Alex har akkurat startet med innspillingen av «Sunday Night baseball» og reiser konstant. Selv er jeg i gang med en ny film, og så skal jeg på turné. Bare det å få tid til å se hverandre er vanskelig, sier hun.

Om utsettelsen av bryllupsplanene har noe med de seneste ryktene om at Rodriguez skal ha vært utro å gjøre, svarer ikke Lopez på. At hun er travelt opptatt med innspilling, derimot, er det ingen tvil om.

Nylig har Lopez delt flere bilder på Instagram der hun er travelt opptatt med innspillingen av den kommende filmen «Hustlers», der hun spiller Ramona. Filmen er ventet en gang neste år.

Les også

Fikk kjeft fra bestemor etter utroskap i «Heimebane»

Kommentarer til denne saken