TAKET PÅ STEEN OG STRØM (Nettavisen): Torsdag ettermiddag er det duket for premieren av realityprogrammet «Good Luck Guys», hvor man følger seks par som begir seg ut på et eventyr i landsbygda i Thailand.

Rollebesetning består av en god miks av kjendiser, artister og influensere. Blant andre TV-personlighet og makeup-artist Erlend Elias (40), tidligere realitydeltaker Bettina Buchanan (26), artist Raylee (25), influenser Jenny Huse (20), TikTok-profil Cathrin Prana (31), modell Nora Emilie Nakken (24) og artist Benjamin Strand.

Det er også to ferske programledere som skal styre showet i Thailand, nemlig de tidligere «Farmen»-deltakere Tonje Frigstad (22) og Lasse Matberg (37). Duoen har tidligere vært å se på skjermen i både sistnevnte program, «Skal vi Danse» og «God kveld Norge».

Nylig bekreftet Frigstad og freestylekjører Birk Ruud (22) at de er kjærester, og førstnevnte legger ikke skjul på hva hun føler for idrettsutøveren.

– Føler meg som verdens heldigste

Det var tidlig i januar at ryktene om duoen begynte å florere, da en rekke bilder ble delt på Instagram og der det tilsynelatende ser ut som at Frigstad og Ruud deler et kyss på et av dem.

Den gang fortalte Frigstad at de ikke var kjærester, men at det var god stemning mellom dem.

For knapp en uke siden kunne imidlertid Ruud bekrefte at han og «Farmen»-Tonje var blitt kjærester.

– Ja, vi er kjærester nå. Det er veldig hyggelig. Hva media sier og sånn, det får bare være. Det viktigste er at vi koser oss og trives med hverandre, sa Ruud til VG da.

Når Nettavisen møter 22-åringen i forkant av premieren torsdag ettermiddag, kan Frigstad fortelle at hun har mottatt mange fine tilbakemeldinger etter nyheten kom ut.

– Jeg føler meg som verdens heldigste som har fått han i livet mitt, jeg synes det er veldig koselig.

Nå kan Frigstad fortelle at hun og Birk allerede har rukket å møte hverandres familie. På spørsmål om hva familien synes om Ruud er det ingen tvil.

– Familien min digger Birk, det er veldig gøy.

Les også: Influenseren lot seg skremme av hiv-ryktene: – Forkastelig

Aldri i tvil

Selv var 22-åringen en smule nervøs da hun skulle møte «svigerfamilien» sin, men var imidlertid aldri i tvil om at det var en fantastisk familie.

– Jeg gleder meg masse til å bli bedre kjent med familien hans. Vi er jo veldig ferske så vi har ikke fått veldig god tid til å bli godt kjent med verken hverandre eller hverandres familier, så det gleder jeg meg bare til å fortsette med, røper Frigstad.

Les også: Linni Meister trekker leiligheten fra markedet: – Ble rett og slett litt for mye

Til tross for at paret må venne seg til litt langdistanse, er ikke Frigstad bekymret, tvert imot synes hun det ordner seg helt fint.

– Jeg har jo et hektisk liv selv, så da får jeg fullt fokus på meg selv. Også blir det ekstra koselig når man ser hverandre igjen, forteller 22-åringen.