Humorlegenden Harald Eia (57) slår seg sammen med skilegenden Petter Northug (37). Sammen skal de i gang med et helt nytt humorprosjekt for TV 2. Det melder kanalen i en pressemelding torsdag.

Eia og Northug er kanalens nye humorduo som blir å se på TV 2 våren 2024. Dette blir Eias første TV 2-prosjekt, men han var i utgangspunktet ikke sikker på om tilbudet fra TV 2 var seriøst eller ei.

– Jeg trodde det var skjult kamera da TV 2 tok kontakt og ville ha noe drøyt, ler Eia – og fortsetter:

– Dette er noe jeg gleder meg veldig til. Det er upløyd mark vi nå skal ut på, og dét motiverer meg veldig. Jeg er der hvor det satses, og nå er det på TV 2. Og så blir det spennende å jobbe med Petter. Han er en dreven fyr som både er morsom og frekk sier han.

Hva slags prosjekt Eia og Northug skal begi seg ut på er foreløpig ikke kjent. Ifølge pressemeldingen holder den nye humorduoen det hemmelig enn så lenge.

– Vi skal først og fremst ha det veldig gøy. Jeg tenker konklusjonen foreløpig er at det vi skal lage nå kan bli helt koko, sier Eia.

Skikongen Northug er også svært spent på å samarbeide med en av Norges største humorprofiler.

– Jeg har alltid vært en stor fan av Harald Eia – helt siden jeg så han på TV første gang. Nå gleder jeg meg til å jobbe med han på TV 2, sier Northug.