Sigrid Solbakk Raabe (26) har bemerket seg med sin smittende energi fra diverse konsertscener verden rundt de siste årene. Med en rekke musikkpriser i bagasjen, er det ingen tvil om at hun er blitt en av landets største stjerner.

Søndag ble Raabes suksess nok en gang bevist, da hun gikk av med seieren og ble tildelt den gjeve musikkprisen «Best Nordic Act» under MTVs Europe Music Awards.

Les også: Sigrids svar til poplegendene vekker oppsikt

Nå letter den populære artisten på sløret om livet på turné, at hun har oppfylt barndomsdrømmen sin og at hun ikke har tid til å lete etter kjærligheten.

Oppfylte barndomsdrømmen

Det er ikke bare en gjev musikkpris 26-åringen nylig har kunnet vise til. Lørdag oppfylte nemlig Raabe sin store barndomsdrøm, nemlig å spille på Wembley Arena i London foran nærmere 8000 britiske fans.

– Det var helt sykt, herregud. Det tok sikkert et døgn før jeg egentlig skjønte hva som hadde skjedd. Det var først når jeg sto på Heathrow dagen etter og bladde gjennom bilder at jeg tenkte «herregud» og «what», sier hun til Nettavisen.

Videre forteller artisten at konsertarenaen i London har vært et klart mål hele livet. Hun har blant annet vokst opp med å høre på britiske rockeband som Coldplay, Oasis og Two Door Cinema Club, som har fylt den samme arenaen gjentatte ganger.

– Når du har fulgt med karrieren deres og sett hva de har holdt på med, og da hører Wembley Arena bli nevnt mange ganger, så begynner man å tenke «Okei, wow, går dette? Er det lov å drømme?» sier Raabe og legger til:

– Også har jeg i hvert fall ikke tenkt at det skulle skje når jeg er 26 år gammel, men så står man der da.

Se Sigrids reaksjon til den gjeve prisen i videoen under:

Har ikke tid til å date

Da Nettavisen prater med artisten i forbindelse med søndagens prisutdeling, befinner hun seg i hjemme i leiligheten i Oslo.

Hun legger ikke skjul på at det er travle dager og at det da er deilig med en svipptur hjemme før det bærer videre til Irland for å spille de siste konsertene.

Men med et fokus rettet mot musikk og spillejobber, blir det lite tid til å finne den store kjærligheten. I juni ble det kjent at Raabe og kjæresten hadde gått hver til sitt etter omtrent to år sammen.

Overfor Nettavisen forteller Raabe at hun fremdeles er singel den dag i dag, og at hun ikke har like mye tid til å fokusere på kjærlighetslivet akkurat nå.

– Jeg er fremdeles singel. Jeg er ganske «busy» om dagen, for å si det mildt, sier Raabe lurt.

Om popstjernen rekker å date mellom slagene i det travle artistlivet, ønsker hun derimot å holde for seg selv.

Les også: Letter på sløret om kjæresten: – Tok lang tid før vi ble kjærester

– Blir som regel karaoke

Til tross for at hun har hatt en travel hverdag de siste månedene, legger ikke artisten fra Ålesund skjul på at hun gruer seg til å bli ferdig med turnéen.

– Jeg elsker jo turné, og jeg gruer meg skikkelig til vi må si oss ferdig med den turneen her. Vi har vært på Europaturné i år, USA-turné, festivalsommer i både Norge og utlandet, og nå England. Også skal vi avslutte i Irland, ramser hun opp.

En annen stor glede som artisten har satt pris på, er at hun har reist med egen turnébuss.

– Det er så sykt digg med turnébuss. Det er kjempekoselig, og det blir som regel karaoke på kveldene. Vi har vært en fin gjeng, så vi har kost oss masse, sier hun.