Den tidligere barnestjernen Hilary Duff (34) vekker stor oppsikt som forsidepike for det amerikanske Women's Health Mag. Denne månedens utgave viser en helt ny og helt bar side av Duff.

Les også: Endte på legevakten etter «Gullruten»-fest: – Fikk glasskår i rumpa

Bildene er tatt i anledningen et stort intervju med Duff som kom ut denne uken. Uten en eneste tråd stilte skuespilleren opp til magasinets fotoseanse, og det tok ikke lang tid før rosen raste inn for Duff.

Men på sosiale medier er det flere som har trukket paralleller mellom Duffs nakenfotografering - til Britney Spears (40) lettkledde bilder på Instagram.

Fra ros til redsel

Etter at skuespilleren publiserte bildene fra den ferske utgaven av magasinet rant støttemeldingene inn i kommentarfeltet.

«Fantastisk! Sunn, sterk og nydelig. Takk for at du er en rollemodell», skriver en bruker i kommentarfeltet.

I intervjuet foklarer Duff bakteppet for fotoseansen som overlater svært lite til fantasien. En åpenhjertig 34-åring forteller at hun har brukt flere år på å bygge opp selvtilliten, etter at hun slet med spiseforstyrrelse da hun var 17 år.

Les også: Hilary Duff kommenterer de vanvittige ryktene: – Motbydelig

Men det har fått sosiale medier til å sperre opp øynene, og Duffs tilbakemeldinger blir nå sammenlignet med kommentarene Spears får. En Twitter-brukere påpeker nemlig at popstjernen Spears får helt andre kommentarer.

I kjent stil legger Spears ofte ut lettkledde bilder av seg selv på sin Instagram-konto, og det har vakt både positive og negative reaksjoner.

Les også: Denne detaljen får fansen til å sperre opp øynene: – Hvordan gjør hun det?

Mandag la hun ut en svært eksplisitt og lettkledd bildeserie på Instagram. Med unntak av hendene og bruk av en hjerte-emoji er det ingenting som skjuler hennes edle deler.

Istedenfor støttemeldinger er det bekymringsmeldinger som dominerer i kommentarfeltet til 40-årings innlegg.

«Ikke støtt denne galskapen. Hvis du er en ekfe fan, oppmuntre henne til å få hjelp»

«Hun beviser gang på gang at hun trenger å bli tatt vare på. De som tror hun er normal har mistet det selv», er blant kommentarene i innlegget.

Flere på sosiale medier har påpekt hykleriet bak responsen mellom Duff og Spears, og flere ande kjendiser som Kim Kardashian, Bella Hadid og Rihanna har også lagt ut lettkledde bilder av seg selv - og blitt rost opp i skyene for det.

Tok henne til forsvar

Det hele har nærmest utviklet seg til en «intern krig» blant Spears-fansen. Det koker også på Twitter, men der går flere i forsvar av Spears. En av de som argumenter mot kritikken er sminkeartist og fotograf Matt Bernstein.

– Jeg sverger at folk glemmer at Britney har vært fengslet av faren sin de siste 13 årene. Hun gikk glipp av de årene hvor vi alle andre var dårlige på Instagram og brukte de teite filtrene i appen. La henne være, skriver Bernstein på Twitter.

Les også: Jamie Spears skal ha betalt 60 millioner for å overvåke datteren med hemmelig app

Han refererer til Spears mange år under farens vergemål, som ble avsluttet av en dommer i november 2021.

I tillegg til sammenligningen med Duff, dras den famøse bildeserien Kim Kardashian gjorde for Paper magazine inn i debatten. En annen Twitter-bruker påpeker at noen av Spears sine fans er dobbeltmoralske.

«Så Kim Kardashian kan gjøre dette, men det kan ikke Britney Spears?», skriver brukeren.

I etterkant av sangerinnens nyvunnede frihet er det tydelig at fansen er redd for at Spears skal få et tilbakefall, mye på grunn av hennes snodige oppførsel den siste tiden.

Nylig ble det kjent at hun venter sitt tredje barn med forloveden Sam Asghari (28). Fra før av har hun sønnene Sean og Jayden med eksmannen Kevin Federline.