Helt siden musikkvideoen til låten «Watermelon Sugar», skrevet og sunget av «One Direction»-stjerna Harry Styles (27), ble sluppet i mai i fjor, har flere spekulert på hva sangen egentlig handler om.

I over ett og et halvt år har sangen gått sin seiersgang på radioen og på streaminglistene, men mest av alt er det kanskje scenene i musikkvideoen som har fått folk til å sperre opp øynene.

Les også: Harry Styles og ti år eldre Olivia Wilde kliner til på ferie i Italia

I musikkvideoen får de lettkledde kvinnene en nokså oppsiktsvekkende reaksjon hver gang Harry Styles tar en bit av en vannmelon, og teorier på hva det er Styles egentlig synger om har gått sin seiersgang i sosiale medier.

Bekrefter myteomspunnet teori

Det later imidlertid til at også Harry Styles har fått med seg de mange teoriene som har florert i sosiale medier om låten hans det siste året, og kanskje til og med trivdes med at låten nærmest er blitt en myteomspunnet låt.

Se hele musikkvideoen under:

I tidligere intervjuer har artisten nemlig unnlatt å svare på spørsmål hva gjelder sangens handling, men fra scenen i Nashville under hans pågående turné, tok han bladet fra munnen da han skulle fremføre den verdenskjente hit-låten.

– Denne sangen handler om ... sier Styles kryptisk fra scenen, ifølge Paper, før han nølende sier videre:

– Den handler om ... Eh ... Det søte livet.

Publikum skal visstnok ha blitt svært oppgitt over Styles' nølende avsløring, før han slutter å gå rundt grøten:

– Den handler også om den kvinnelige orgasmen. Så nå er det fastslått, avslutter han, til full jubel fra salen i det han går i gang med fremføringen av låten.

Tar fullstendig overhånd

I etterkant av avsløringen har fansen tatt fullstendig overhånd i sosiale medier, der de jublene deler at det store spørsmålet endelig er blitt besvart.

På Twitter bugner det blant annet over av videoer fra seansen og andre reaksjoner:

– Etter to år med å late som at han ikke vet hva meningen bak sangen er, har Harry Styles endelig innrømmet at den handler om kvinnelig orgasme, skriver en på Twitter som har delt et klipp fra konserten.

– Jeg vil gjerne sende en personlig takk til Harry Styles for å endelig forklare hva sangen handler om, for jeg er lei av å måtte forklare det til dere, skriver en annen.

Andre ser på det hele litt mer humoristisk: