Gå til sidens hovedinnhold

Harry Styles og ti år eldre Olivia Wilde kliner til på ferie i Italia

Se hva vi fant...

Bekrefter de forholdet her?

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I januar, fire måneder etter at det ble kjent at skuespillerparet Olivia Wilde (37) og Jason Sudeikis (45) hadde gått hver til sitt etter ti år, ble førstnevnte koblet til ti år yngre Harry Styles (27) – kjent fra bandet One Direction.

Den gang meldte flere amerikanske medier at Wilde og Styles hadde funnet tonen under innspillingen av thrilleren «Don't Worry Darling», og ryktene om en romanse ble forsterket da de blant annet dukket opp sammen i et bryllup.

Les også: Instagram-bildet til Rumer Willis fikk fansen til å reagere. Da slo hun hardt tilbake

Selv har ingen av partene bekreftet eller avkreftet forholdet, men etter alt å dømme er det hold i ryktene.

Mandag ble nemlig duoen avbildet kyssende på ferie i Italia.

Kysset og danset

Det er kjendisnettstedet Page Six som har publisert bildene av det tilsynelatende forelskede paret.

Bildene viser de to om bord på en yacht i Monte Argentario i Toscana, der Wilde og Styles ifølge nettstedet har vært på ferie den siste uken. Ifølge Page Six så duoen ut til å storkose seg på båten, der de danset, drakk vin, leste, kysset og badet.

Forrige uke ble Wilde og Styles observert hånd i hånd i den italienske landsbyen Porto Ercole.

– Harry har tatt en ferie i Porto Ercole etter at innspillingen av «My Policeman» ble ferdig i London. Olivia har også vært i London og tilbragt tid med barna sine, før hun satte seg på flyet til Italia for å være med Harry, sier en kilde til Page Six.

Glad på datterens vegne

Kjærligheten blomstrer også for den svenske sangstjernen og tv-profilen Pernilla Wahlgren (53), som nylig bekreftet at hun har funnet lykken med to år eldre Christian Bauer (55).

Les også: Jørgine Massa Vasstrand røper gravidnyhet

Og Bauer har etter alt å dømme ikke bare sjarmert Wahlgren, men også familien hennes.

– Christian er en ekstremt stor ressurs i både Pernillas og våre liv. Han passer perfekt inn. Han er med når vi møtes, og det føles som han alltid har vært der på en eller annen måte, sier Wahlgrens mor, Christina Schollin (83), i podkasten «Bathinas skilda möten», ifølge det svenske ukebladet Hänt.

– Han gjør datteren vår veldig lykkelig, legger 83-åringen til.

Det var Wahlgrens datter, influenser Bianca Ingrosso (26), som først avslørte morens nye flørt.

Det gjorde hun da hun gjestet podkasten «Ursäkta» i mai.

– Hun dater nå, ja. Jeg kommer ikke til å si noe mer, men hun dater. Og jeg er så glad på hennes vegne. Han er så pen, men jeg tør ikke si noe mer. Jeg vil at han skal få være hennes, og de er ikke sammen, de bare dater, sa 26-åringen.

Britneys manager gir seg

Larry Rudolph (57), manageren til Britney Spears (39), har sagt opp stillingen sin, melder nettstedet Deadline. Rudolph har vært popstjernens manager siden midten av 1990-tallet.

Deadline har fått innsyn i et brev Larry Rudolph skal ha sendt til Britneys verger, Jamie Spears (68) og Jodi Montgomery (53), mandag. Der skriver han blant annet at han ikke har snakket eller jobbet med 39-åringen på to år.

Les også: Britney Spears i ukjente rettsdokumenter: – Han er besatt av å kontrollere meg

Han legger til at årsaken til at han trekker seg er at Britney har ytret et ønske om å pensjonere seg fra artistlivet.

«Som manageren hennes mener jeg det er for Britneys beste at jeg trekker meg fra teamet hennes, ettersom mine profesjonelle tjenester ikke lenger trengs», heter det i brevet.

Videre skriver han at han er stolt over alt Britney har oppnådd, før han tydeliggjør at han aldri har vært involvert i noe rundt det mye omtalte vergemålet Britney nå vil ut av.

«Jeg ønsker Britney all lykke i verden, og jeg kommer til å være der hvis hun trenger meg igjen», skriver han.