I begynnelsen av november delte skuespiller og komiker Håvard Lilleheie (48) en svært hyggelig nyhet på Instagram.

«Syv små dager til termin», skrev komikeren til et bilde av seg selv og samboeren Randi Liodden (32), der han stolt hadde hånden plassert på samboerens voksende babymage.

Innlegget ble delt 8. november, og siden har det vært stille fra både Lilleheie og Liodden. Nå kan de derimot bekrefte at familien er utvidet.

- Denne lille her skaffet vi oss under Black Week. Hva var ditt beste kjøp?

Dette er parets første, felles barn. Fra før av har Lilleheie en sønn med ekskona Anita Rennan.

Les også: Prins Harry og Hertuginne Meghan vekker oppsikt med avsløring før jul

Holdt forholdet under radaren

Lilleheie og Liodden ventet helt til rett før termin med å avsløre babynyheten, og dette er ikke første gang de har klart å holde personlige nyheter relativt skjult for offentligheten.

Da det i januar i fjor ble kjent at Lilleheie hadde funnet lykken med Liodden, hadde de allerede vært et par i flere år.

Det var i forkant av Humorprisen 2020 at duoen dukket opp sammen på den røde løperen for første gang og bekreftet overfor Dagbladet at de var kjærester. Da fortalte Liodden at de hadde vært sammen i noen år og at de også var samboere:

– Vi har vært sammen i noen år nå, og bor sammen. Det er veldig deilig å ha en som ler av vitsene mine, og jeg tror Håvard synes det er deilig med en som tidvis kan le av ham.