Gå til sidens hovedinnhold

Håver inn 5,4 milliarder på salg

Kylie Jenner selger halvparten av selskapet sitt til svimlende sum.

Kylie Jenner (22) står på Forbes liste som verdens yngste dollarmilliarder som har opparbeidet seg formuen på egen hånd, etter å ha slått Mark Zuckerberg. De skrev i mars at selskapet til den yngste av Kardashian/Jenner-søsknene var verdt minst 900 millioner dollar.

I tillegg til å være kjent gjennom TV-serien «Keeping up with the Kardashians» etablerte hun selskapet Kylie Cosmetics i 2015.

Les også

Kylie Jenners «Rise and shine» tar internett med storm: Én uke etter har låta fått egen merch

Også VG og Seher.no har omtalt saken.

Nå melder nettstedet Business off Fashion at Jenner har solgt halvparten av selskapet sitt til kosmetikk- og hudpleieselskapet Coty Inc, og at i avtalen er verdien på selskapet satt til nesten 1,2 milliarder dollar. Dermed skal Jenner få svimlende 600 millioner dollar - 5,4 milliarder kroner for salget.

Ifølge Fox Business vil selskapet skifte navn til Kylie Beauty etter salget, men Jenners vil fremdeles være selskapets ansikt utad.

- Vi er glade for å kunne ønske Kylie velkommen til vår organisasjon og familie, skal Cory-sjef Pierre Laubies ha sagt i en pressemelding.

- Ved å kombinere Kylies kreative visjon og enestående forbrukerinteresse med Cotys ekspertise og lederskap innen prestisjeprodukter er et spennende neste skritt i vår utvikling, sier han blant annet.

Les også

Bianca Ingrosso ut mot Isabella Löwengrips påstand: – Dette er ingen lek

Les også

Scarlett Johansson om sine første år som skuespiller: - Jeg måtte alltid spille hyper-seksuelle roller

Les også

Fansen forlot Janet Jackson-konserten. Blir anklaget for å jukse med sangstemmen

Kommentarer til denne saken