Kylie Jenner (22) står på Forbes liste som verdens yngste dollarmilliarder som har opparbeidet seg formuen på egen hånd, etter å ha slått Mark Zuckerberg. De skrev i mars at selskapet til den yngste av Kardashian/Jenner-søsknene var verdt minst 900 millioner dollar.

I tillegg til å være kjent gjennom TV-serien «Keeping up with the Kardashians» etablerte hun selskapet Kylie Cosmetics i 2015.

Også VG og Seher.no har omtalt saken.

Nå melder nettstedet Business off Fashion at Jenner har solgt halvparten av selskapet sitt til kosmetikk- og hudpleieselskapet Coty Inc, og at i avtalen er verdien på selskapet satt til nesten 1,2 milliarder dollar. Dermed skal Jenner få svimlende 600 millioner dollar - 5,4 milliarder kroner for salget.

Ifølge Fox Business vil selskapet skifte navn til Kylie Beauty etter salget, men Jenners vil fremdeles være selskapets ansikt utad.

- Vi er glade for å kunne ønske Kylie velkommen til vår organisasjon og familie, skal Cory-sjef Pierre Laubies ha sagt i en pressemelding.

- Ved å kombinere Kylies kreative visjon og enestående forbrukerinteresse med Cotys ekspertise og lederskap innen prestisjeprodukter er et spennende neste skritt i vår utvikling, sier han blant annet.