Arne og Mariella er paret som en gang var barndomskjærester, og som tilfeldig møtte hverandre igjen 30 år etterpå. Nå sitter de i Luksusfellen, blant annet på grunn av ekstrem «harryhandel».

Mens tidligere deltakere har spesielle laster som Pepsi Max, har andre deltakere brukt uforholdsmessig mye penger å spille Candy Crush.

Ukens deltakere opplever som den tidligere deltakeren Afzar at hele lønna er borte etter få dager.

13 kredittkort

Etter at de giftet seg, har Arne og Mariella unt seg både turer til familie i utlandet, men ikke minst har de reist ofte til Strømstad med Color Line og nærmest hamstret mat, klær og sko. Alt betalt med kredittkort.

Og ikke bare ett kredittkort.

- Hva skal dere med 13 kredittkort? Spør Hallgeir Kvadsheim når han kommer på besøk.

I kjelleren til paret er det fullt av tørrvarer, frysevarer og sko og klær som man ikke engang har tatt av prislappen på.

- Vi har sikkert middag for et helt år her nede, sier Mariella.

Mariella og Arne er ikke det typiske «Luksusfellen»-paret. De betaler sine regninger, men de unner seg ekstremt mye på kreditt og forbruksgjelda bare vokser.

- Det var ikke sånn at vi brukte 13 kredittkort, flere av de vi hadde var utgått på dato, forteller Arne til Nettavisen.

- Lønna rekker i fire dager

I kveldens program kan det også se ut som om all gjeld kommer fra en generøs kjøpetrang. Arne forteller Nettavisen at det ikke er helt korrekt, at en god del av gjelden var gammel.

- Men jeg unnskylder overhode ikke overforbruket, sier han til Nettavisen. Han er heller ikke sint for måten programmet er satt sammen på, men sier at ikke alle fakta er med.

En ting som er sikkert er imidlertid:

- Lønna tar slutt fire dager etter at den er kommet inn, sier Arne i programmet.

Arne og Mariella valgte selv å melde seg på.

- Vi blir jo syke av det, forholdet vårt blir vanskelig. Vi kranglet veldig mye før. Nå er situasjonen slik at jeg sier ikke mer, for det er jo ikke mer å si, sier Mariella i programmet.

Hallgeir Kvadsheim får omtrent pusteproblemer når han hører hvordan Arne har håndtert forbruksgjelda. Rett etter at han melder seg på «Luksusfellen» tar han opp et nytt lån på 400.000 kroner til 14 prosent rente for å betale ned gamle forbrukslån.

- Arne har forsøkt å rydde opp, men ved å gjøre dette, har han faktisk bare gjort ting verre for oss, sier Hallgeir Kvadsheim. Arne opplyser til Nettavisen at han refinansierte forbrukslånet før han visste om han kom med på Luksusfellen.

- Hva er det dere holder på med?

Verken psykolog Cecilie Lynum eller økonom Kvadsheim tar i paret med silkehansker.

- Hva er det dere holder på med? Dette har jo ikke noe med å være snill, sier Lynum om parets dyre handlevaner.

- Jeg blir økonomisk sjøsuk av å snakke med deg. Dette er jo så langt vekk fra en sunn økonomi som man kan komme, sier Kvadsheim.

Til sin store overraskelse oppdager paret at de bruker 20.000 kroner mer enn de har hver måned.

- Jeg er nesten stum, det er jo meningsløst å bruke så mye penger, sier Mariella.

Mariella og Arne må ta et av de største kuttene på en enkeltpost i Luksusfellen noensinne. Det har bare vært positivt.

- Jeg ville ikke vært deltakelsen foruten. Vi er blitt godt tatt vare på. Vi klarer ikke å bruke opp matbudsjettet per måned en gang. Nå har vi oversikt over hva vi gjør, hvordan vi handler og har egne kontoer og systemer, sier han.

Hvordan det går med det sympatiske paret ser du i Luksusfellen på TV3 onsdag kveld klokken 20.30.

SE TIDLIGERE LUKSUSFELLE-EPISODER HER: