Er du en av de totalt 140 millioner menneskene som følger den verdenskjente realitystjernen Kourtney Kardashian (42) i sosiale medier, har du garantert fått med deg at den 42 år gamle trebarnsmoren er svært forelsket om dagen.

Les også: Bursdagshyllest til Kourtney Kardashian vekker oppsikt: – Jeg trodde dette var noe helt annet

På Instagram mandag, under bildetittelen «Thats Amore», klinte hun til med kjæresten Travis Barker (45) – kun iført en liten bikini på det som ser ut til å være en luksusbåt langs den italienske kysten.

Bare et døgn senere fikk fansen nok et innblikk i parets romantiske tur til Italia via en bildeserie der turtelduene poserer for kameraet.

Til tross for fansens gledelige respons, der jubel og hjertelige meldinger strømmer inn i kommentarfeltene, er det ikke alle som tilsynelatande gleder seg like mye over kjærligheten mellom de to.

Eksen hang ut eksens private melding

Det siste døgnet har det som skal være meldingsutvekslinger mellom ekskjærestene til Kourtney Kardashian, Scott Disick (38) og Younes Bendjima (28), gått viralt i sosiale medier.

Tidligere denne uken delte nemlig Bendjima, som datet Kardashian i ett års tid fra 2017, en skjermdump av det som skal være en privat melding fra Kardashians ekskjæreste og far til hennes tre barn, Scott Disick.

Scott Disick og Kourtney Kardashian var samboere og hadde et turbulent av-og-på-forhold fra 2006, før det ble offisielt ble slutt i 2015. Etter skjermdumpen til Bendjima å dømme, later det imidlertid ikke til at Disick har klart å legge eksen sin helt fra seg.

Fra eks til eks ser det ut til at Disick forsøker å invitere til en aldri så liten utblåsing.

– Yo! Har denne dama det bra? Bror, hva er dette? Midt i Italia, hevder Bendjima at Disick skal ha skrevet til ham i meldingsboksen på Instagram.

...Utblåsningen ser det derimot ikke ut til at Bendjima er villig til å være med på.

– Det spiller ingen rolle for meg så lenge hun er lykkelig. P.S: Jeg er ikke broren din, er svaret Disick skal ha fått.

Støttes av den «hemmelige» flørten

Skjermdumpen har som nevnt gått sin seiersgang i sosiale medier, der det heller ikke ser ut til at Bendjima forsøker å gjøre noe for å skåne Disick for ydmykelse. Kort tid etter har Bendjima likt flere innlegg på Instagram som har repostet skjermdumpen han har delt.

Foreløpig har Scott Disick holdt seg usedvanlig rolig i båten, og han har ikke kommentert Bendjimas eskapader.

Kourtney Kardashian har på sin side delt et aldri så lite bibelvers på Twitter, med en sterk undertone som tyder på at det er et slags svar til Disick sine utspill.

«Johannes 15:7
Dersom dere blir i meg, og mine ord blir i dere, da be om hva dere vil, og dere skal få det», heter det i Twitterposten til Kardashian, som i skrivende stund er blitt delt 796 ganger.

Og kjæresten til Kourtney Kardashian, Travis Barker, ser ut til å svare på det hele med en god gammeldags latter met bilde av Ray Liotta fra «Goodfellas» som ler seg i hjel.

Barker sender også et tydelig signal på Instagram ved å dele nok et lykkelig bilde sammen med Kardashian bare minutter etter eskapadene:

...Og du trodde kanskje at pinlighetene stoppet der?

Nei, da. Tirsdag bestemte også skuespiller og modell Amelia Hamlin (20), som visstnok skal ha datet Scott Disick i en periode, å forsvare Disick med en aldri så liten Instagramhistorie.

...Eller, det kan i hvert fall tolkes dit hen.

– La oss være snillere med hverandre. Vi prøver alle vårt beste, står det skrevet på en plakat som Hamlin delte videre.

Hvor dette vil ende, vil altså tiden vise. Foreløpig har ikke Scott Disick gitt et ord fra seg.