Det var i år første år William Holdens Minnepris ble delt ut. Juryen fant flere verdige kandidater men etter en intern diskusjon var det en som skilte seg ut. Prisen ble delt ut på Stranda Porter & Stoutfestival og juryens begrunnelse var som følger:

Årets pris går til en person som trives best litt i bakgrunnen. Ikke helt gjemt, men såpass at andre kan få æren av å stå i spotlighten og skinne. Det kan virke som om prisvinneren nærmest får et kikk av å få andre til å se bra ut.
Vinneren beskrives som arbeidsom, profesjonell, initiativrik og inkluderende. Noe som resulterer i at mye blir utrettet.
Prisvinneren har bidratt til en bedre balanse, og ikke minst mer eleganse, i en bransje som til tider er dominert av travle menn som tilsynelatende har kledd på seg selv.

Det mest synlige arbeidet er nok arrangementene hun – ja, det er en kvinne som er årets vinner - har gjort rundt omkring i landet.
Vi snakker om «Damer og øl».
Arrangementet der menn ikke får lov til å være med og kvinner får lov til å si det de vil, først og fremst om ølet de smaker opp, men antagelig også om menn ...
Det eneste juryen vet er at det er svært vanskelig å få vite hva som har skjedd på disse samlingene, utover at alle går fornøyde hjem.
Profesjonalitet, kombinert med nordnorsk friskhet er nok også en viktig faktor, både på disse arrangementene og ellers i hennes virke for Bryggeri og Drikkevareforeningen.
Årets vinner av William Holdens Minnepris er
HEGE RAMSENG

Mer om prisen finner dere her.