I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bildene fra inn- og utland akkurat nå.

Folk er bekymret for både korona og sparekontoen, og kanskje er det derfor supermodell Heidi Klums tre enkle ord til kjæresten gir så gjenklang?

«Ich liebe Dich» – jeg elsker deg – skriver hun til bildet av seg selv og kjæresten Tom Kaulitz. Og hjertene strømmer på. I løpet av de første 30 minuttene hadde modellen fått inn 40.000 likes på bildet.

Det skal nevnes at supermodellen har over syv milioner følgere, men likevel går innlegget til topps på nettsider som følger med på engasjement på plattformen.

Kakesklie

Det gjør også den italienske jenta Chiara Ferragni fra Milano, takket være oppmerksomhet fra blant annet magasinet Glamour.

Italia er ekstra hardt rammet av koronaviruset, og i likhet med mange nordmenn prøver hun å få tiden til å gå innendørs. Blant annet med denne kakesklien:

Viktig med rutiner

Apropos kake, og kaffe. Vendela Kirseboms oppfordring til alle som sliter litt med hverdagen nå, møtes med hurra.

«Jeg tror det er viktig å fortsette med noen av rutinene fra den normale hverdagen 💜. For meg er det en luksus å kunne ta med en kaffe, en dobbel cortado med helmelk ☕️. Kos deg så godt du kan 😀», skriver hun.

Denne dama er også opptatt av rutiner:

Trosser sin frykt

Denne hunden er livredd for vannet. Men ballen skal den ha!

Hundegalskap

Det er for øvrig mye humor i sosiale medier om hunder som er lei av å bli luftet hundre ganger om dagen og kost med de andre ledige minuttene.

Gunhild Stordalen la tirsdag ut dette bildet på Instagram:

Onsdag følger modellen Emily Ratajkowski opp med bildet nedenfor.

«Han er så lei av kos», skriver hun.

The Kardashians

Mens vi er inne på modeller. Det kan være vanskelig å unngå Kardashian-familien på Instagram. Men vi klarte det denne gangen.

Isteden har vi Petter Northug som er «All by myself»:

Og så kan vi ikke glemme Iselin Guttormsen, da:

Helt til sist vil vi gratulere Katarina Flatland og Harald Dobloug med babynyheten: