Gå til sidens hovedinnhold

Helene Olafsen avslører ny jobb etter den plutselige «Senkveld»-slutten

Blir Skistars ansikt utad.

Forrige uke ble tidenes siste «Senkveld»-sending sendt på TV 2, og nå avslører Helene Olafsen (31) hva hun skal gjøre i tiden fremover. Det gjør hun i et nytt intervju med Fri Flyt.

Fremover blir Olafsen Skistars ansikt utad, og hun skal jobbe med å få folk til Skistar-destinasjonene på sommertid.

Les også: Koronasmitte på «Paradise Hotel»-innspilling

– Det er egentlig veldig god deal for meg. Jeg får testet ut opplegget, alle aktivitetene og alt de kan by på. Min oppgave er å prøve å inspirere andre til å synes det er gøy. Det er en takknemlig ambassadørrolle, forteller Olafsen og legger til:

– Jeg kan gjøre alt jeg synes er gøy, og ha med familie. Da får jeg vært arkiv på ferie, og formidle det til mine følgere.

Fortsetter med TV

Men selv om hun nå skal jobbe for Skistar, betyr ikke det at karrieren innen TV er helt over.

– Jeg er på kontrakt hos TV 2, så jeg skal lage mer TV. Men jeg har fått litt luksus til å få tid til å tenke på og utvikle. Dette er jo første torsdag etter «Senkveld», så det blir litt ferie og litt mammaperm. Så jeg kose meg i fjellet. Men det mye jeg har lyst til å gjøre, sier Helene Olafsen til Fri Flyt.

Det var i slutten av april i år at TV 2 annonserte at de skulle legge ned «Senkveld»-konseptet for godt.

– Vi skal fornye oss, og TV 2 må derfor prioritere annerledes. Når vi nå velger å takke av en av TV 2s viktigste programserier de siste 20 årene, så stopper vi mens programmet fortsatt er en suksess, sa Kathrine Haldorsen, programdirektør i TV 2, i en pressemelding fra kanalen da.

Les også: Stjerneparet Heidi Montag og Spencer Pratt til Nettavisen: – Vi var naive

«Senkveld» har gått på TV 2 siden 2001, og fra starten av var det Tommy Steine (51) og HC Andersen (49) som ledet programmet. I 2003 tok Thomas Numme (51) og Harald Rønneberg (47) over, før de i 2018 ga stafettpinnen videre til Helene Olafsen og Stian Blipp (31). Nå er det ferdig for godt.

Tårevåt avskjed

Da Nettavisen møtte Olafsen og Blipp etter at det siste programmet ble spilt inn, la de ikke skjul på at det var trist.

– Vi har visst det en stund, men jeg tror ikke vi var helt forberedt på hvordan det skulle føles. Vi kom inn her og var sånn: «Ey, historiens siste sending, vi skal ikke kjøre den sippe-greia, vi skal gå ut høyt», sa Olafsen til Nettavisen da.

– Men det ble grining allerede i sminken, la makker Blipp til.

– Alt kommer tilbake litt sånn samtidig i en bølge, og da ble det vanskelig å stå imot det, fulgte Olafsen opp.

Les også: Stian «Staysman» og kona skal skilles

Olafsen er tidligere toppidrettsutøver, og var lenge en av landets beste snowboard-kjørere. Etter at hun la opp tok hun på seg flere TV-oppdrag, og ved siden av «Senkveld» har vi blant annet sett henne i «Skal vi danse» – der hun gikk helt til topps sammen med dansepartneren Jørgen Nilsen i 2017.

Etter innspilling ble Olafsen og Nilsen også et par, og i dag er de forlovet og foreldre til en sønn.

Reklame

Slik får du den beste renten på boliglånet