Programleder Helene Olafsen (31) og forloveden Jørgen Nilsen (31) har blitt foreldre igjen.

Det avslører Nilsen på sin Instagram-konto søndag. Olafsen har også delt den gledelige nyheten på sin Instagram-konto.

Deler navnet

I Instagram-posten til Jørgen Nilsen deler han navnet, og hyller Olafsen.

- Velkommen til verden, Lille Lilli. Mammaen din er «wonder woman», skriver Nilsen. Han legger også ved datoen 18. mars, som tilsynelatende er da babyen kom til verden.

Det var i november i fjor det ble kjent at Olafsen og forloveden ventet sitt andre barn sammen. Nyheten delte 31-åringen selv på Instagram.

«Snart er vi fire», skrev hun til et bilde av seg selv og familien sin den gang.

Nå har familien altså vokst til fire medlemmer, og deres første sønn har blitt storebror.

Fant kjærligheten på TV

Fra før av har Olafsen og Nilsen sønnen Louie, som kom til verden i mars 2020.

Det var høsten 2019 at paret avslørte gladnyheten om at de ventet sitt første barn sammen. To måneder senere gikk Nilsen ned på kne og fridde, men de har fremdeles til gode å gifte seg.

Paret fant kjærligheten under innspillingen av «Skal vi danse» i 2017, der Olafsen var kjendis og Nilsen proffdanser. Der kan man si de vant i både kjærligheten og konkurransen.

I mai ble det kjent at den tidligere snøbrett-proffen skal jobbe med markedsføring for Skistar. Jobben fikk hun rett fra rollen som programleder for Senkveld på TV 2, som hadde sin siste sending i fjor.

Olafsen er om dagen også bokaktuell med en ny treningsbok som er ment for å gjøre trening lettere. Nilsen jobber på sin side som helikopterpilot.