Forrige uke kom Helene Olafsen (32) med en klar beskjed til TV-seerne i «Skal vi danse»-podkasten til TV 2.

I podkasten, som hun har sammen med «Skal vi danse»-kollegaen Anders Hoff (46), kunne nemlig 32-åringen fortelle at hun har fått flere uønskede meldinger i innboksen den siste tiden – der flere er overbevist om at hun er gravid.

Les også: Takket nei til «Skal vi danse: All stars»: – Angrer

– Jeg har fått så mange meldinger fra folk som er helt sikre på at nå er jeg gravid med mitt tredje barn, sa hun blant annet i podkasten, og la til at dette er noe man ikke spør om.

Videre la hun ikke skjul på at hun opplevde gravidkommentarene i innboksen som «kjipe», noe hun også påpekte overfor Nettavisen etter direktesendingen på lørdag.

– Jeg tenker jeg får drive med litt folkeoppdragelse. Det er ikke greit å spørre jenter om de er gravide, sier hun bestemt.

Avkrefter ryktene

Ifølge «Skal vi danse»-programlederen er det mange som hevder de har lagt merke til ting ved henne under sendingene som «må» bety at hun er gravid, hvorpå de altså finner veien inn til innboksen hennes for å spørre direkte.

Les også: Anklages for favorisering: – Er ganske stygt gjort

– Jeg får meldingene direkte, ja. Og det er veldig fascinerende, for det blir mye sånn: «Ikke vondt ment, men jeg la merke til de tidligere graviditetene dine før det ble kjent, og jeg ser det samme nå, så du er jo gravid», sier hun.

Olafsen kan imidlertid avkrefte disse ryktene.

– Jeg er ikke gravid. Jeg har jo akkurat født, føler jeg, sier 32-åringen til Nettavisen.

Olafsen og samboeren, «Skal vi danse»-proffdanser Jørgen Nilsen (31), ønsket i mars i år sitt andre barn, datteren Lilli, velkommen til verden. Fra før av har paret sønnen Louie (2).

– Elsker «Skal vi danse»

Selv om hun ikke setter pris på alle aspektene ved å være synlig på TV, som når hun får upassende spørsmål i innboksen, er Helene Olafsen tydelig på at hun stortrives med å lede i «Skal vi danse» – en jobb hun for øvrig er ny i.

Tidligere har nemlig Katrine Moholt (49) ledet programmet, men da hun i år returnerte til parketten i «all stars»-sesongen var det Olafsen som fikk tilbud om jobben hennes.

Les også: «Skal vi danse»-Aleksander svarer på ryktene

– Jeg koser meg veldig. Jeg elsker jo «Skal vi danse», og synes det er en glede å få være på jobb med Anders og hele den gjengen som brenner for at «Skal vi danse» skal bli så bra som mulig hver eneste lørdag, sier 32-åringen fornøyd.

Og om alt går veien er hun tilbake i samme rolle neste høst, forsikrer Olafsen.

– Det må jo bli en sesong til. Og da er jeg her igjen, sier hun.