I videoen under får du vite hvorfor Maria Moen trakk seg fra «Camp Kulinaris»:

Etter spennende uker på kjøkkenet i Portør har flere kjendiser måttet forlate kjøkkenet, og konkurransen tilspisser seg inn mot de siste ukene.

Men i mandagens episode av «Camp Kulinaris» velger Maria Moen (27) plutselig å trekke seg fra konkurransen.

Denne uken jobber deltagerne i par og Moen er paret opp med sanger Benedicte Adrian (57). Midt under forberedelsene til konkurransen dagen etterpå, blir Moen sporløst borte.

Les også: Ute av «Camp Kulinaris» med vilje: - Jeg ville på fylla

På slutten av arbeidsdagen kommer derimot Moen tilbake til kjøkkenet, og gråtkvalt forteller hun de andre deltagerne at hun må trekke seg fra konkurransen.

- I går fikk jeg en telefon, og ting står ikke så bra til hjemme. Jeg er nødt til å dra hjem, sier Moen til de andre deltagerne, før hun tar farvel.

Les også: Ny deltager inn på «Camp Kulinaris» - Min største svakhet er å lage mat

Hatstorm på Instagram etter «Paradise Hotel»

Da Nettavisen møtte Moen etter innspillingen i sommer, fortale 27-åringen at det var mye hjemme som tok oppmerksomheten bort fra konkurransen som gjorde at hun til slutt valgte å forlate Portør.

Midt under innspillingen av programmet, gikk også «Paradise Hotel» på TV, som Moen var med i. Der fikk hun stor oppmerksomhet, og det var etter flere lite fine tilbakemeldinger på Instagram at det til slutt begynte å tære for mye på 27-åringen.

- Det var mye som skjedde på alle fronter hjemme, og det tynget meg i mye større grad enn det jeg hadde trodd. Samtidig skulle jeg prestere på kjøkkenet her, men til slutt kjente jeg på at jeg har ikke mer å gi, nå må jeg hjem, fortalte hun til Nettavisen den gang.

- Det er kjempesynd, for jeg elsket å være her, jeg elsker å være på kjøkkenet og jeg elsker alt jeg har lært her. Men av og til må man sette helsen først, og det er det aller viktigste.

Les også: Amalie Snøløs trekker seg fra «Camp kulinaris» etter syreskader og legevaktbesøk