Netflix nyeste storsatsing er sci fi-serien «Altered Carbon». 300 år frem i tid er det en dyster virkelighet der mennesker kan i teorien leve evig som følge av teknologien.

Menneskekroppen er bare et «skall» og minner og bevissthet kan lagres og lastes opp i en ny kropp - så lenge du har råd til å betale for det.

I serien møter vi den tidligere soldaten Takeshi Kovacs (spilt først av Will Yun Lee, senere Joel Kinnaman) som vekkes til live for å løse drapet på en rik forretningsmann.

NB! Artikkelen kan inneholde spoilers!

Med en rapportert prislapp på mellom seks og syv millioner dollar per episode (45-55 millioner kroner), er den en av de dyreste produksjonene for den hardtsatsende strømmetjenesten.

Alle de ti episodene ble lagt ut på Netflix i begynnelsen av februar og har generelt fått positive tilbakemeldinger av seere og kritikere.

Men er det én ting anmelderne har kritisert, så er det seriens store andel nakenhet og vold. Spesielt én scene har skilt seg ut og den involverer ni nakne kvinner i en intens sverdkamp.

I sentrum for scenen finner vi den australske skuespilleren Dichen Lachman. Lachman spiller Rei, søsteren til vår mann Kovacs.

I ferskt intervju med The Wrap, forteller Lachman litt om utfordringene ved å øve og spille inn scenen.

- Scenen tok veldig lang tid å spille inn, rett og slett fordi det var så mye logistikk som måtte på plass. Vi hadde ni damer kledd ut - eller avkledd - som meg med kroppsmaling, parykk... Vi måtte alle se veldig like ut, forteller skuespilleren i intervjuet.

Lachman forklarer videre at det å være naken og samtidig slåss, gjorde det hele ekstra utfordrende.

- Det var fysisk utfordrende for meg, for jeg var helt naken. Jeg hadde ingen ekstra beskyttelse. Glasset som knuses i scenen er laget av silikon og hver gang noen tråkker på det, og det er rundt 100 mennesker på settet, forvandles det til sand. Så du sklir og faller om hverandre.

- I tillegg var det masse (teater)blod og alt er klissete. Og så er du kliss naken med bare en liten parykk foran dine private deler. Det var litt diskusjon rundt det hele, hvordan kunne vi gjøre dette på en trygg og god måte, sier skuespilleren med et smil.

Lachman legger til at før de startet innspillingen, fant hun scenen ganske utfordrende.

- Det å utføre en kampscene der du ikke føler deg dyktig nok med sverdet og i tillegg er naken foran hundrevis av mennesker, er ganske skremmende. Det var karakteren som fikk meg igjennom det. Men etter vi var ferdige, fikk jeg den følelsen av jeg kan klare alt, sier hun til The Wrap.

Til Cnet forsvarer Lachman all nakenheten i serien.

- Ikke bare underbygger det oppfatningen om at i denne verden er kropper bare et redskap. Det er ingen selvbevissthet rundt det. Du kan være hvem eller hva du vil, forklarer skuespilleren.