Det nærmer seg vår og varmere temperaturer, selv om det ikke føles slik akkurat nå. Hennig-Olsen har jobbet for å utvikle en helt ny is, som du kan nyte når våren og sommeren kommer, og varmen slår innover Norges land.

– Vi har jobbet knallhardt med oppskriften og gjort utallige tester. Uten sukker og kalorier har iskrem til nå nærmest blitt hard som stein. Men sammen med Lerum har vi løst denne utfordringen, og klart å bevare en god konsistens i det som blir verdens første fullverdige saftis med null kalorier, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør hos Hennig-Olsen Is, i en pressemelding.

Isen lanseres i uke åtte, og kommer med smakene Sitron & Guava og Bringebær & Hvit te. Den førstnevnte smaken blir å få kjøpt som småis, mens begge smakene kankjøpes samlet i en multipack.

– Vi ønsker å vise at vi mener alvor med å bidra til en bedre folkehelse. Sammen med Lerum har vi skapt en helt ny iskremopplevelse og viser at det faktisk er mulig å lage forfriskende og velsmakende iskrem helt uten sukker og kalorier, forteller Paal Hennig-Olsen.

Han legger til at bedriften er veldig stolte over å nå kunne tilby en sunnere is.