Venninne-duoen Vanessa Rudjord (47) og Synnøve Skarbø (52) står bak den populære podkasten «Synnøve og Vanessa». I fjor stiftet de selskapet Snages, som produserer podkaster, og Rudjord og Skarbø eier hver sin halvpart av selskapet.

Ifølge VG har selskapet sagt sørget for milliongevinst for Rudjord og Skarbø. Avisen har sett på årsregnskapet for Snages, og i løpet av 2022 endte inntektene på 5,7 millioner kroner det første driftsåret. Det skyldes mye av reklameinntekter.

I tillegg viser årsregnskapet at Rudjord og Skarbø tok ut til sammen 3,9 millioner kroner i utbytte, skriver VG videre.

Dette er tilsynelatende en opptur for Rudjord og Skarbø som havnet i hardt vær i fjor høst. Da venninnene og Pia Tjelta (45) startet skjønnhetsklinikken Nomi i Oslo startet det en bølge av kritikk og mediestorm mot trioen.

Det var spesielt markedsføringen som skapte reaksjoner, da kjendistrioen i en pressemelding brukte ordet «kvinnehelse» i omtalen av klinikken – som også driver med estetisk medisin.

Fem dager etter lanseringen trakk trioen seg fra klinikken som følge av kritikken, og i en pressemelding sa de da at de var lei seg for måten begrepet kvinnehelse ble brukt i forbindelse med lanseringen.