Hentet av luftambulanse etter ulykke på Farmen kjendis

SKADET: Triana Iglesias ble skadet under Farmen kjendis. Her fotografert som programleder i Paradise Hotel.

SKADET: Triana Iglesias ble skadet under Farmen kjendis. Her fotografert som programleder i Paradise Hotel. Foto: TV 2

Triana Iglesias (37) fikk ribbeinsbrudd og indre blødninger etter ulykke på Farmen.

07.06.19 11:50

Ulykken skjedde mandag, da Triana Iglesias var på ridetur med en av de andre deltakerne under årets Farmen kjendis. Iglesias er blant annet kjent som programleder i Paradise Hotel.

Iglesias er den andre personen som blir innlagt på sykehus etter Farmen Kjendis 2020.

– Da de red over tunet ble hestene urolige, uklart av hvilken grunn, noe som førte til at Triana falt av hesten. Hun ble sittende fast i stigbøylen før hun så falt i bakken, sier presseansvarlig for Farmen Kjendis, Alex Iversen, i TV 2.

Han forklarer at både Triana og den andre deltakeren er hestevante og at de fulgte alle sikkerhetsprosedyrer, inkludert å bruke hjelm.

- Ribbensbrudd, sprukket milt og skadet lever

Tiden på gården er over for Iglesias, og det er hun lei seg for.

- Tiden på gården har vært helt fantastisk. Jeg er blitt så glade i alle jeg har møtt der, og hatt en helt magisk opplevelse. Nå må jeg bare bli helt frisk igjen, og det kommer jeg til å bli. Jeg blir tatt godt vare på av veldig flinke folk, sier Iglesias til TV 2.

Triana Iglesias har delt et bilde fra sykesengen på Instagram:

- Et kraftig slag i magen førte til fem ribbensbrudd, sprukket milt og skadet lever. Da fikk lungene mine det vanskelig med å puste. Alt i alt hadde jeg en stygg ulykke, men nå - når jeg ligger her på sykehuset - føler jeg meg veldig takknemlig, heldig og sterk, forklarer Triana selv.

Hun benytter også anledningen til å reflektere litt over livet:

- Jeg er så takknemlig for kroppen, helsen og livet. Livet er en sprø miks av all den vakre kjærligheten og smerten blandet sammen i de magiske, fantastiske øyeblikkene kalt livet, og jeg er så takknemlig for hvert eneste våkne øyeblikk, skriver hun.

Anniken Jørgensen måtte også forlate farmen

Natt til onsdag 22. mai ble blogger Anniken Jørgensen hentet ut fra Farmen og innlagt på sykehus.

– Jeg ble behandlet for hjernehinnebetennelse på sykehuset i Kongsvinger. Alle symptomer tydet på dette og de ønsket å være føre var, sa Jørgensen da. Les egen sak her.

Triana var med i Farmen kjendis sammen med blant andre stortingsrepresentant Per Sandberg (59), TV-profil Gunilla Persson (60), artist Anita Hegerland (58), kunstner Erik Alfred Tesaker (39), forretningsmann Tommy Sharif (43), influenser Hanna Martine (20), blogger Stina Marie Bakken (26), artist Vidar Villa (29), skøyteløper Hege Bøkko (27) og tidligere Ex on the beach deltaker Adrian Sellevoll (21) (les egen sak om deltakerne her).

Fakta

Deltagerne i «Farmen Kjendis 2020»

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.