Gå til sidens hovedinnhold

Her er årets Paradise Hotel-deltakere

Paradise Hotel 2019

- Mamma begynte å gråte da hun skjønte jeg skulle være med.

COSTA CAREYES, MEXICO (Nettavisen): I mars braker det løs med den ellevte sesongen av suksess-realityprogram Paradise Hotel. Vi vil som vanlig se Triana Iglesias på skjermen, sammen med tolv spente og håpefulle deltakere, klare for å sjekke inn på årets skandalehotell.

Vi tok turen ned til Mexico for å prate med de tolv aspirerende reality-deltakerne, og gir deg her en smakebit på hvem de er.

Les alt om «Paradise Hotel» her!

Walid Almasri (22) fra Akershus

Walid kom til Norge som flyktning da han var barn, og nå skal han være med på Paradise Hotel.

Hans mål med oppholdet er å spre glede, både inne blant deltakerne, og de som ser på hjemmefra.

- Jeg vil at folk skal bli glad av å se på meg. Om jeg klarer å få noen til å smile når de tenker på meg, så har jeg nådd målet mitt, forteller deltakeren til Nettavisen.

Henrik Beyer (21) fra Bergen

Henrik meldte seg ikke på programmet selv, men ble påmeldt av noen venner.

- Jeg tror de meldte meg på ettersom jeg er en ganske typisk Paradise-deltaker. Jeg har kanskje ikke helt kontroll på kunnskapen, men er litt smartere sosialt, forteller han til Nettavisen.

Tea Kristine Broholm (20) fra Trøndelag

Tea meldte seg på programmet for å spille spillet, og er nede i Mexico for å stikke av med seieren.

- Jeg skal spille på ærlighet, både med meg selv og mot de andre deltakerne. Jeg tror man kommer lengst ved å være seg selv, men er man nødt til å ta noen harde valg så må man jo bare gjøre det. Det er jo tross alt et spill det her, sier hun.

Thea Gudmundsen (21) fra Stavanger

Veien hit var imidlertid ikke like lett. Moren til Thea var ikke så positivt innstilt til reality-deltakelsen

- Jeg ringte pappa for å fortelle det, men han begynte faktisk bare å le, og syntes det var morsomt at jeg skulle være med. Mamma tok det derimot litt tyngre. Hun begynte å gråte da jeg fortalte det, for hun mener at jeg er for smart til å være med på programmet. Hun har litt fordommer, og mener jeg heller burde studert som de andre på min alder, sier hun.

Lea Vik (25) fra Vest-Agder

Lea jobber hun som modell, og hun har null problemer med å bruke ord som «harry» til å beskrive seg selv. Inne på hotellet håper hun på å kunne provosere og utfordre noen av de fordommene hun møter hjemme på bygda.

- Jeg er fra et lite sted, og det blir fort slik at alle prater om alle, og alle legger seg opp i alt du gjør. Rammene du forholder deg til er ganske små, og det er veldig lett å stikke seg ut. Derfor er jeg her nå, for å utfordre det bildet litt, og vise andre at de ikke kan bestemme hva jeg skal gjøre med livet mitt. Om jeg har lyst til å ha sex på tv, så gjør jeg det, sier hun.

Floyd Olsen (22) fra Akershus

Floyd beskriver seg selv som en alfahann og en ledertype, og planlegger å kjøre den samme stilen når han sjekker inn. Han håper på å kunne sette mer fokus på spillet inne på hotellet.

- Det virker som om folk har vært litt redde for å spille, men i år skal det spilles så det synger etter. Jeg skal spille hardt og kynisk, men uten at noen merker at jeg egentlig spiller spillet. Det er viktig for programmet at det kommer inn en ekte spiller, og ikke en sånn fasade-Carl Aksel, eller Erik som tror at de er noe, sier han til Nettavisen.

Mario Riera (20) fra Bergen

Mario beskriver seg selv som en familiekjær mann, og er glad for at han har familien i ryggen når han sjekker inn for å stikke av med seieren i programmet.

- Jeg har et veldig tett forhold med familien. De vet at jeg er her, og heier på meg hjemmefra. De har ikke hatt noen negative reaksjoner, og synes dette er helt greit så lenge jeg kan stå for mine egne valg, og være meg selv her nede, sier han.

Zeinab Al-Yasseri (21) fra Oslo

Zeinab beskriver seg selv som en sterk og selvstendig jente med bein i nesa, og er klar for å ta den seksuelle tilfredsstillelsen på hotellet i egne hender.

- Det viktigste jeg har med meg på denne turen er vibratoren min, forteller deltakeren før hun bryter ut i en liten latter.

Robin Johansson (24) fra Stockholm

Robin har planer om å bruke dametekket sitt for å komme langt inne på hotellet, men er redd for at spillet kommer til å være ganske stressende når det først setter i gang.

- Jeg kommer til å savne det å lene meg tilbake for å slappe av, for jeg tror virkelig ikke man klarer å slappe ordentlig av et eneste minutt der inne, forteller han.

Sofie Karlstad (21) fra Finnmark

Hjemme i Finnmark livnærer Sofie seg blant annet ved hjelp av sosiale medier. Hun mener det at hun er såpass selvbevisst kan hjelpe henne med å nå til topps i konkurransen. Hun har likevel ikke meldt seg på selv.

- Det var noen venninner som meldte meg på. Jeg tenkte i utgangspunktet at Paradise Hotel er litt sånn «trash tv», men så dro jeg på intervju etter intervju, og til slutt tenkte jeg bare at jeg måtte være med, forteller hun.

Bettina Buchanan (23) fra Stockholm

Bettina er sprudlende og entusiastisk når hun prater, og hjemme livnærer hun seg ved hjelp av sosiale medier.

Nå er hun redd for at det at hun er fra Sverige skal ødelegge for henne i konkurransen.

- Det hadde vært utrolig morsomt å vinne her i Norge, men jeg er litt redd for at de andre deltakerne skal bli irriterte over at det er en svenske her, og dermed sende meg hjem ved første mulighet, sier hun.

Andreas Haukeland aka. TIX (25) fra Akershus

Andreas er ikke så opptatt av å vinne, men er med på programmet for å få en liten ferie, nye venner, og en opplevelse for livet.

- Jeg er ikke så opptatt av å vinne, vi får se hvor lenge jeg orker å være her inne. Jeg er her for å få noen kule opplevelser og noen nye venner, og så får vi se hva som skjer. Om jeg vinner programmet kommer jeg til å gi vekk pengene, sier han.

Les også

Lea Vik (25) tar et oppgjør med snakk og rykter i hjembygda: - Vil jeg stille opp naken, så gjør jeg det

Les også

Sofie Karlstad brakk kragebeinet under Paradise Hotel-innspilling

Les også

Zainab tok med seg noe helt spesielt inn på «Paradise Hotel»

Kommentarer til denne saken