Gå til sidens hovedinnhold

Her er deltakerne i «Paradise Hotel» 2019

- Mamma begynte å gråte da jeg fortalte at jeg skulle være med.

COSTA CAREYES, MEXICO (Nettavisen): I løpet av mars dukker reality-programmet «Paradise Hotel» igjen opp på TV 3, med sin ellevte sesong.

Nok en gang er Triana Iglesias nede i Mexico for å sjekke tolv håpefulle deltakere inn på skandale-hotellet langs solkysten. I januar skapte det en del bråk da det ble kjent at Robin Johansson var blant fire kjente deltakere som skulle sjekke inn på hotellet.

De siste ukene har det deretter vært stille, men nå er det kjent hvilke åtte andre deltakere som har sjekket inn, og som vi kan vente å se på skjermen denne sesongen.

Se deltakerne fortelle hvorfor de er med i videoen øverst i saken!

Walid Almasri (22)


Walid kommer fra Finstadjordet i Akershus, men er opprinnelig fra Romania og Palestina. Han kom til Norge da han var åtte år gammel, som flyktning.

- Jeg har litt fra overalt, og har blant annet flyttet fra Romania til Palestina før jeg kom hit. Det er helt forferdelige forhold ikke sant, så jeg hadde ikke den beste barndommen, sier han, før han utdyper:

- Det var krig, det var et helvete der nede. Så flyttet vi til Danmark, og der bodde hele familien på et lite rom. Vi delte bad og kjøkken med alle andre. Det var ikke et liv. Så kommer vi til Norge uten penger, uten noe som helst. Vi eide ingenting, kunne ikke språket, og alt var imot oss, sier han.

Likevel gikk han og familien inn med en positiv innstilling, og Walid forteller selv at han lærte seg å prate norsk i løpet av den første måneden de bodde her. Nå håper han å ta noe av den positive energien, og spre glede inne på Paradise Hotel.

- Jeg vil at folk skal bli glad av å se på meg. Om jeg klarer å få noen til å smile når de tenker på meg, så har jeg nådd målet mitt, forteller deltakeren til Nettavisen.

Henrik Beyer (21)


Henrik er en vaskeekte bergenser, med lyseblondt hår og blå øyne. Han har alltid fått høre at han ligner på Carl Aksel Jansen, men mener selv at han ligner mer på Leo Faa fra forrige sesong.

Han ble påmeldt programmet av vennene sine, fordi de mener han er en «typisk Paradise-deltaker». Han mener selv at han kanskje kan dumme seg ut på kunnskapspørsmålene inne på hotellet, men at han er smartere enn gjennomsnittet sosialt.

Han hadde ikke turt å fortelle faren sin at han skulle reise nedover til skandalehotellet, men ble avslørt natta før avreise, da faren så at Henrik pakket kofferten. Da ble faren illsint, og tonen var fremdeles ikke på topp da Henrik satt seg på flyet til Mexico.

- Jeg lovet pappa at jeg ikke skulle svare på spørsmål jeg ikke kunne svaret på, og at jeg ikke skulle virke dum på tv, sier Henrik til Nettavisen.

Tea Kristine Broholm (20)


Tea er fra Hitra, en liten kommune i Trøndelag. Hun hadde egentlig ingen planer om å være med på programmet. Hun meldte seg på som en spøk, og var kun med på den siste intervjurunden. Likevel ble hun til slutt overbevist om å dra ned til Mexico med de andre deltakerne.

Da hun fortalte moren at hun skulle reise, tok hun det helt greit. Moren har kommet med flere tips til datteren, og blant annet bedt henne om å se flere episoder av programmet før hun drar for å forberede seg litt. Faren vet derimot ikke at hun har reist ned ennå, og hun håper han ikke blir for sint når han finner det ut.

Hun kan fort bli sint selv, og det er mye som provoserer henne med andre mennesker.

- Jeg liker ikke folk som er veldig høy på seg selv, og litt sånn «cocky». Folk som tror de er bedre enn alle andre. Det blir fort et stort problem for meg, sier hun.

Thea Gudmundsen (21)


Thea kommer fra oljebyen Stavanger, hvor hun jobber som make-up artist og skjønnhetskonsulent. Likevel er hun over gjennomsnittet interessert i politikk, og veldig opptatt av å holde seg oppdatert på nyhetsbildet.

Da hun fortalte foreldrene sine at hun skulle være med på programmet, var reaksjonene veldig delte. Faren hennes begynte bare å le da hun fortalte det.

- Jeg ringte ham og sa at jeg skulle fortelle noe som kanskje var litt vanskelig, og så sa han at han skulle ringe meg opp igjen om litt. Så når han ringte opp igjen fortalte jeg at jeg skulle være med på «Paradise Hotel», og da begynte han bare å le. Han sa at jeg skulle kjøre på, være meg selv, og være hard tilbake om noen var harde mot meg, sier hun.

Moren hennes reagerte derimot helt annerledes, og begynte å gråte.

- Ja, mamma begynte å gråte. Hun mener at jeg er smartere enn som så, og at jeg heller burde vært med på Farmen, eller brukt tiden til å studere. Men hun forsto raskt at dette var noe jeg ville, og når jeg bestemmer meg for noe, så blir det sånn, sier hun.

Lea Vik (25)


Lea kommer fra en liten bygd kalt Kvinesdal, midt mellom Kristiansand og Stavanger. Der har hun vokst opp til å bli en gatebiljente som ikke er redd for å stikke seg ut fra mengden. Det mener hun har verdt en av de sterkeste motivasjonsfaktorene for å bli med på «Paradise Hotel».

- Jeg kommer fra en veldig liten bygd, og den bygda er som en liten firkant som alle skal passe inn i. Du kan ikke stikke deg ut uten at du blir snakket om, og det er veldig lite som egentlig er sosialt akseptabelt, sier hun.

Det at ingen får lov til å skille seg ut er derimot noe hun har lyst til å forandre på.

- Jeg tenker at ingen andre kan bestemme hva jeg kan, og ikke kan gjøre. Så om jeg har lyst til å være naken i Vi Menn så gjør jeg det, om jeg har lyst til å ha sex på tv så gjør jeg det. Jeg håper at deltakelsen min også kan inspirere andre der ute til å gjøre som de vil, sier hun.

Floyd Olsen (22)

Floyd er fra Skjetten, og beskriver seg selv som en skikkelig alfahann. Han mener at jobben som selger kommer til å hjelpe ham inne på hotellet, og at han har lært seg teknikker for å få andre mennesker til å gjøre som han vil.

- Jeg skal virkelig spille hard og kynisk inne på hotellet. Jeg skal komme under huden på alle de andre, bli godt likt av hele gjengen der inne, og så skal jeg manipulere folk til å ta de valgene jeg vil. Jeg skal lage et helvete der inne, sier han.

- Du er ikke redd for at følelsene dine skal sette en stopper for de planene?

- Nei, jeg blokkerer dem ute. Jeg er veldig flink til å blokkere følelser ute.

Det har imidlertid ikke alltid vært like lett for Floyd, og det var en reise for å komme dit han er i dag.

- Jeg ble mobba mye i barndommen, blant annet for hvordan jeg så ut, og for at jeg var så tynn. Det tok ganske lang tid for meg å bygge opp en selvtillit, og ikke bry meg så mye om hva andre tenker om meg hele tiden, sier han.

Mario Riera (20)


Mario er en skikkelig bergenser, som drar rett fra marsjering og i militæret, og til dagsfylla på «Paradise Hotel». Han beskriver seg selv som en familiekjær type, med en forkjærlighet for pene jenter. På hotellet er han imidlertid for å stikke av med seieren.

- Jeg har sagt til hele familien at jeg skal være med, vi har et veldig tett forhold. De vet at jeg er her, og heier på meg hjemmefra. Så lenge jeg er meg selv og kan stå for de valgene jeg tar, så kommer jeg ikke til å få noen negative tilbakemeldinger sa mamma, sier han.

Han er stort sett en smilende og morsom type, men om han møter på lystløgnere eller uærlige mennesker, får pipa en annen låt.

- Jeg blir så provosert av mennesker som utgir seg for å være noen de ikke er, som er lystløgnere og sier ting de ikke mener. Selvfølgelig kommer jeg til å møte noen av dem inne på hotellet, sier Mario.

- Hva kommer du til å gjøre da?

- Sende dem ut, ved første mulighet.

Zainab Al-Yasseri (21)


Zainab er egentlig fra Porsgrunn, men har flyttet til hovedstaden. I Oslo jobber hun både som modell og butikkmedarbeider, og drømmer om å kunne gi ut en diktsamling en vakker dag.

Til tross for at hun er interessert i lyrikk, og vil gi ut bok, droppet hun ut av skolen før hun var ferdig med videregående.

- Jeg vet ikke helt hvorfor, jeg hadde gode karakterer og sånn. Jeg var en del alene og sånn, og jeg ville så gjerne flytte til Oslo, så til slutt bare dro jeg. Jeg hadde ikke så mange venner, og da hjelper det ikke med gode karakterer. Jeg trivdes rett og slett ikke, sier hun.

Fremme i Oslo fant hun seg jobb, og et sted å bo. Deretter har hun klart seg selv, og trives med det. Deltakelsen på «Paradise Hotel» var mer en tilfeldighet enn et planlagt valg. Hun meldte seg for moro skyld på med tre venninner, og så var det kun hun som kom videre til intervjurundene.

- Jeg hadde egentlig ikke tenkt på å bli med her, jeg har alltid tenkt at deltakerne har ganske lav IQ, men nå sitter jeg jo her, sier hun.

Les også

TIX om sin favoritt-sexstilling: - Jeg liker å kaste jentene rundt

Les også

Derfor velger kjendisene å være med på Paradise Hotel

Les også

Paradise Hotel-kjendisene svarer på intime spørsmål

Kommentarer til denne saken