Her er kjendisenes 17. mai-bilder

Se hva vi fant på Instagram:

Norske kjendiser delte bilder av seg selv i finstasen sammen med familie og venner på Norges nasjonaldag.

18.05.19 10:44

17. mai-feiringen er over, og mange kan se tilbake på en fin feiring sammen med familie og venner. Sosiale medier har vært full av smilende mennesker i bunad, dress og andre fine klesplass. Vi har sjekket Instagram for å finne noen av de norske kjendisenes 17. mai-bilder.

Artisten Astrid Smeplass feiret sammen med venner, og delte et bilde av seg selv i bunad sammen med blant annet Julie Bergan.

Tone Damli feiret 17. mai sammen med sin lille familie, og delte et bilde hvor hun poserer sammen med kjæresten Markus Foss og datteren Billie.

Kristofer Hivju, kjent fra blant annet Game of Thrones, feiret sammen med kona Gry.

Vendela Kirsebom feiret, ikke overraskende, sammen med kjæresten Petter Pilgaard. De to gjestet også God Morgen Norge på TV2 på selveste nasjonaldagen.

Også Petter delte et bilde på Instagram fra 17. mai-feiringen med sin kjære.

Sigrid Solbakk Raabe, som har gjort det stort som artist de siste årene, tok på seg bunaden og dro på Slottsplassen for å feire nasjonaldagen. Hun valgte imidlertid et noe uvanlig skovalg til bunaden, noe hun også påpeker i innlegget: «Norway’s national day!!! jadajada e gikk i sneakers fordi e ikkje orka gnagsår i dag, come at me bunadspolitiet», skriver hun.

Amalie Snøløs, kjent fra Farmen og Skal vi danse, delte et bilde av seg selv i bunad hvor hun kommer løpende nedover en bakke.

Helene Olafsen, programleder i Senkveld med Helene og Stian, valgte en noe annerledes 17. mai-feiring. Hun dro på fjelltur istedet for å ikle seg finstasen og gå i tog.

Toppbloggeren Kristin Gjelsvik, som ble mamma for første gang i vår, feiret ikke dagen som hun pleier.

«Det ble brått en litt annerledes 17-mai feiring for vår del... Den årlige Champagnefrokosten med gjengen, har i år blitt erstattet med pumping av morsmelk, barnetog i Stavanger og svigers, men jaggu koser vi oss glugg likevel. Livet er i grunn ganske fint!», skriver hun på Instagram.

Bloggeren Line Victoria Huseby brukte dagen sammen med familien, og delte et bilde av seg selv sammen med datteren Maren - begge i Vestfoldbunader.

Treningsbloggeren Funkygine, eller Jørgine Massa Vasstrand som hun egentlig heter, feiret dagen med ektemannen Morten og barna Filippa, Sokrates og Milano.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.