Denne uken gikk den årlige festivalen i Oslo, Øyafestivalen, av stabelen på Tøyen. Helt frem til lørdag spiller kjente band og artister på de ulike scenene i Oslo.

En av de største headlinerne er den svenske artisten Robyn, eller Robin Miriam Carlsson (40) som hun egentlig heter. Fredag klokken 21:30 entrer hun scenen i Tøyenparken, men etter Instagram å dømme ser det ut til at den verdenskjente artistene allerede har gjort sin Øya-opptreden.

Torsdag kveld la nemlig stjernen ut en rekke bilder og videoklipp på historiefunksjonen via sin Instagramprofil.

LES OGSÅ: Finn deg selv på Øya. Se fullt bildegalleri!

Gjemte seg for fansen

Iført en stor hettegenser og en bøttehatt på hodet fikk artisten opplevd flere konserter både i Tøyenparken og på de ulike klubbene i Oslo by - helt uten forstyrrelser fra fansen.

Etter Instagram Storien til Robyn så det nemlig ut til at ingen la merke til at det var nettopp Robyn som stå og lyttet til musikken sammen med dem.

Hvorvidt bøttehatten var et bevisstvalg fra Robyn for å unngå i bli gjenkjent fra fansen, er ikke kjent.

Robyn har forløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Flotter seg med kjendisvenner

Som nevnt er Robyn en av de største trekkplastrene til den populære Øyafestivalen. Videre i høst skal hun fortsette turneen sin i USA, der hun blant annet skal besøke byer som Detroit, Columbus og Dallas.

Den svenske artisten har med årene blitt like stor i utlandet som hun er her i Norden, der flere verdenskjente stjerner som Lady Gaga og Kanye West blant annet har uttalt at de elsker å høre på musikken hennes.

Den store fanskaren har også gjort at 40-åringen har fått muligheten til å delta på ting, som andre ikke en gang kan drømme om.

Tidligere i år dukket hun blant annet opp på Met-gallaen i New York - arrangementet som omtales som verdens største rød løper.

I ført en spesialsydd dress fra Louis Vuitton stjal hun oppmerksomhet fra fotografene, og fikk omtale i internasjonale motemagasiner som Vogue.