Vendela Kirsebom (50) og Petter Pilgaard (37) - kjent fra Farmen Kjendis på TV 2 og hete oppslag i Se og Hør - dukket opp på den store 90-tallsfesten «We Love The 90's» i Telenor Arena lørdag.

90-tallsfesten samlet 12.500 personer og var på forhånd var annonsert som norgeshistoriens største nostalgifest.

Les også: Petter Pilgaard (37) og Vendela Kirsebom (50): Norge elsker det nye «superparet»

Dansk-norske Aqua, DJ Sashi, Culture Beat, East 17, E-type, Reset og Infinity var blant flere som sto på scenen under arrangementet.

En i publikum fanget bildet av Kirsebom og Pilgaard i VIP-losjen under arrangementet og fortalte Nettavisen at de to ikke forsøkte å skjule at de hadde et godt øye til hverandre.

I Se og Hørs påskeekstra sto de to fram under overskriften «Veldig forelsket». Der var de for anledningen fotografert tett sammen ved bassengkanten i en villa i Palma på Mallorca.

I ukebladet snakket de to ut om følelsene de har for hverandre.

Pilgaard fortalte at han i sin villeste fantasi aldri hadde trodde på en flørt med Vendela Kirsebom. Kirsebom fortalte til ukebladet at hun savner Petter når hun ikke har sett ham på noen dager og at de snakker i telefonen hele tiden.

Kirsebom og Pilgaard deltok begge i populære Farmen Kjendis, der 1,5 millioner TV-seere fulgte finalen hvor Einar «Lothepus» Lothe gikk av med seieren.

I gjennomsnitt så 930.000 seere hele Farmen kjendis-sesongen, ifølge NTB. Dette er den mest sette TV 2-serien noensinne.

Både Kirsebom og Pilgaard har delt flere bilder av hverandre i sosiale medier de siste månedene: