*Nettavisen* Livsstil.

Her viser Magnus Carlsen fram kjæresten

MED DRONNING: Sjakk-kongen Magnus Carlsen viser fram sin dronning på Facebook. Du kan se innlegget lenger nede i saken. Foto: Pontus Höök (NTB scanpix)

- De ser nydelige ut.

23.07.17 19:04

Tidligere i år ble det kjent at Magnus Carlsen hadde fått kjæreste. Hun heter Synne Cristin Larsen (22), og kommer fra Øksnes kommune i Vesterålen.

Nå viser sjakkstjernen fram sin flamme på sin offisielle Facebook-side, med teksten «Midnight sun (kind of)» som kan oversettes til «en slags Midnattsol».

Bildet har mottatt mange gratulasjoner på Carlsens hjemmeside. Blant kommentarene er «de ser nydelige ut», «Kongen med dronningen» og «Nå er Magnus sjakk matt».

Det kom svært overraskende at Carlsen hadde fått seg kjæreste, da det ble kjent i mars i år. De to ble sammen på Valentindagen 14. februar.

Før dette, har Carlsen styrt unna faste forhold.

- Jeg har bevisst valgt ikke å ha langvarige forhold, for å ha fullt fokus på sjakken. Og det er ikke lett å kombinere et forhold med å reise og konkurrere så mye som jeg gjør nå, sa Carlsen til VG i 2013.

Både Carlsen og Larsen har vært ekstremt tilbakeholden med sitt forhold. Synne Christin Larsen gikk på medielinja på Stokmarknes videregående skole, og var russ i 2014.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag