Gå til sidens hovedinnhold

Her viser skuespilleren frem litt for mye på den røde løperen

Se hva vi fant...

Ting gikk ikke helt som det skulle for Kimberly Garner.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Den eksklusive filmfestivalen i Cannes er godt i gang, og skuespillere, modeller og regissører stråler om kapp på den røde løperen i den franske kystbyen.

Store stjerner som Bella Hadid, Jodie Turner-Smith og Maggie Gyllenhaal har alle vekket oppsikt med rådyre antrekk og smykker.

Les også: Ranet på hotellrommet etter den røde løperen i Cannes

Torsdag kveld var det derimot ikke de eksklusive kjolene som skapte flest overskrifter. Det sørget nemlig skuespiller og badetøydesigner Kimberly Garner (30) for.

I en lilla tyllkjole og med en skyhøy splitt, poserte Garner for de oppmøtte fotografene.

Om hun selv flagrer med kjolen litt for voldsomt, eller om det er den sydfranske brisen som tar tak er ikke godt å si, men plutselig viste Garner litt mer enn det hun kanskje hadde planer om.

Flere av fotografene har nemlig fått et lite glimt av Garners rumpe ved flere anledninger, både på flat bakke og da hun går opp de berømte trappene til Palais des Festivals et des Congrès.

Garner ser imidlertid ut til å kjoletabben med knusende ro, og har i ettertid lagt ut et skjermbilde av Daily Mails overskrift på Instagrams historiefunksjon.

Les også: Bryter tausheten om eksens påstander: – Støtende og hatefulle

Skal ikke til verdensrommet - ennå

Forrige uke var den britiske milliardæren og Virgin Galactic-eieren Richard Branson (70) en «snartur» innom verdensrommet med fem av sine ansatte, og ble dermed den første personen som har reist til rommet i sitt eget romskip.

Branson grunnla i 2004 sitt eget romselskap i håp om å oppfylle drømmen om å dra til verdensrommet. Søndag klokka 16.40 norsk tid tok romskipet hans, VSS Unity av fra ørkenen i New Mexico før det en time senere var trygt tilbake på rullebanen.

Helt siden Branson la ut billetter til VSS Unity har flere kjendiser kastet seg over billettene som koster mellom 200.000 og 250.000 dollar per stykk.

Blant dem har i følge USA Today store navn som Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Brad Pitt, Angelina Jolie, Russell Brand, Lady Gaga, Katy Perry, og Justin Bieber alle vært interessert i billetter til den spektakulære reisen.

Les også: Britney Spears i retten igjen: - Jeg vil at faren min skal etterforskes

Også skuespiller Ashton Kutcher hadde kapret seg en billett til romskipet, men denne uken kunne han avsløre til Cheddar News at han måtte returnere billetten fordi kona, medskuespiller Mila Kunis, sa nei til at han fikk dra.

- Da jeg giftet meg og fikk barn, sa min kone at det ikke var en så god beslutning for familiens del å reise ut i verdensrommet når barna fortsatt er små, forteller Kuthcher i intervjuet.

Men selv om han har returnert billetten sin til selskapet for nå, kan Kutcher avsløre at han fortsatt har en plan om å ta seg en tur til verdensrommet.

- Jeg endte opp med å selge billetten min tilbake til Virgin Galactic, så jeg vil ikke være på neste romtur. Men på et eller annet tidspunkt skal jeg til verdensrommet, sier han.

I sorg: - Døde i armene mine

Chrissy Teigen (39) har hatt noen tøffe uker etter at hun fikk kastet flere mobbeanklager etter seg.

Selv om Teigen har beklaget seg, og tidligere denne uken ga lyd fra seg i sosiale medier, har konflikten definitivt gått inn på supermodellen.

I et innlegg på Instagram tidligere denne uken oppdaterte hun fansen på hvordan hun har hatt det, og avslørte at hun har følt seg fortapt og deprimert etter skandalen.

«Å gå ut suger og føles ikke riktig, men å være hjemme bare med egne tanker gjør meg deprimert. Men jeg vet at uansett hvordan jeg håndterer dette nå så blir det feil» skrev hun blant annet i innlegget.

Bare dagen etterpå kunne modellen avsløre at hun igjen ikke har det så bra, men denne gangen av en helt annen grunn.

Les også: Chrissy Teigen om mobbeanklagene: – Blir feil uansett hvordan jeg håndterer det

Torsdag skrev hun den triste nyheten på Instagram at familiens firbeinte, Pippa, hadde gått bort.

«Vår vakre, lille Pippa døde i armene for ikke så veldig lenge siden. Hun var 10 år, jeg husker fortsatt at jeg hentet henne i Gainesville og dokumenterte hele veien hjem», skriver hun i innlegget.

Før mobbeskandalen så dagens lys, var Teigen mye mer aktiv i sosiale medier, og delte mye fra familielivet med ektemannen John Legend (42) og deres to barn Luna (5) og Miles (3).

Også hundene deres har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier, og nå strømmer det inn med kondolanser etter tapet av Pippa.

Les også: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsens Tinder-match var et uhell: – Jeg sveipet feil vei

Hør på Nettavisens podkast «Schendis» i sommer! Hele sesongen ligger ute der du hører podkast!