Herbert Nordrum (34), som for tiden er kinoaktuell med «Verdens verste menneske», er gjest i fredagens «Lindmo».

Men Nordrum er ikke bare aktuell med en kinosuksess, han er også aktuell i en helt ny rolle.

I programmet kan nemlig 34-åringen avsløre at han og kjæresten, artist Emilie Nicolas (33), har fått sitt første barn, og den lille kom til verden for en drøy uke siden, deler han.

Les også: – Brudd for Gigi Hadid og Zayn Malik

– Jeg har sovet i to timer, svarer skuespilleren på spørsmål fra Anne Lindmo (51) om hvordan han har det.

– Totalt frelst

At Nordrum trives i papparollen er det ingen tvil om, og han legger ikke skjul på at det er stort å bli far.

– Det er helt fantastisk. Jeg husker jeg gikk rundt på Ullevål og så på alle babyene og var sånn: Min baby er så sykt mye penere enn alle de andre. Jeg er helt totalt frelst, uttaler han.

Se et utdrag fra «Lindmo»-intervjuet under:

Nordrum deler ingen ytterligere detaljer om babyen, og det er ikke kjent om paret har fått en sønn eller datter – ei heller hva den lille heter. Men at han er oppslukt av sitt nye familiemedlem er åpenbart. Det bærer kamerarullen preg av.

– Jeg har tatt så sykt mange bilder, og alle er helt like, sier han, til latter fra salen.

Hele «Lindmo»-intervjuet med Herbert Nordrum sendes på NRK fredag kveld klokken 21.23.

Flere babyhistorier

Nordrum er som nevnt for tiden aktuell med filmen «Verdens verste menneske», der han spiller mot Renate Reinsve (33). Også hun kunne fortelle en babyrelatert historie da hun var gjest på «Lindmo» for noen uker tilbake.

Les også: Frykter urettferdig resultat i «71 grader nord». Dette svarer produksjonen

Til Anne Lindmo fortalte nemlig skuespilleren at hun samme dag som hun fikk tilbud om hovedrollen i filmen fant ut at hun var gravid. Graviditeten var helt uventet, og Reinsve hadde bare vært sammen med kjæresten - som også var faren til barnet - i to måneder på daværende tidspunkt.

Og måten hun avslørte gravidnyheten for kjæresten på var av det originale slaget.

Reinsve kjøpte en kake, stakk graviditetstesten oppi, pakket den inn og dro på kjærestens kontor. Da hadde de altså kjent hverandre i bare to måneder, men ifølge Reinsve var de veldig forelsket – og gravidnyheten ble tatt imot med et smil:

– Vi fikk fullstendig latterkrampe og lo i en halvtime tror jeg, så gikk jeg derfra. Det var en usagt enighet om at dette måtte skje. Jeg ville veldig gjerne få til begge deler, fortalte hun da.