Herman Flesvig (30) har blitt pappa. Det bekrefter han overfor programleder Anne Lindmo (52) i NRK-programmet «Lindmo» fredag.

Det er Dagbladet som først omtaler saken.

Les også: Klar tale fra samboeren: Derfor hadde Herman Flesvig på seg solbriller under «Gullruten»

Det har lenge florert rykter i sosiale medier om at den populære 30-åringen venter barn, og nå er altså ryktene bekreftet. Dette er NRK-profilens første barn.

– Det er veldig, veldig fint. Det er helt fantastisk. Helt rått, men det er mye, da, svarer komikeren på spørsmål fra Lindmo om hvordan det er å være nybakt far.

– Er det første gang Flesvig har få ord for å beskrive en situasjon? spør Lindmo.

– Jeg tror det, svarer Flesvig uten å si noe mer om verken når han ble pappa eller hvor lenge han har holdt det hele skjult.

Nettavisen har vært i kontakt med med Herman Flesvigs manager, Laila Robe, som sier at Flesvig ikke har noen ytterligere kommentar utover det som er sagt på «Lindmo».

Verner om privatlivet

Det var i 2020 at Herman Flesvig bekreftet at han hadde fått seg kjæreste. Det gjorde han under Gullruten.

– Ja, jeg har fått meg kjæreste. Men jeg vil ikke si noe mer enn at det er supert, fortalte Flesvig til Nettavisen den gang.

Les også: Thomas Alsgaard legger seg flat etter TV-krangelen: – Skal ikke oppføre seg sånn mot hverandre

Da hadde paret allerede vært sammen en stund, og kort tid etter avslørte «Førstegangstjenesten»-stjernen på Reiseradioen på NRK at han og kjæresten skulle ta forholdet videre og bli samboere. Og nå er de altså klare for å få barn.

Flesvig har imidlertid aldri fortalt offentlig hvem kjæresten er eller hva hun heter.

Enorm suksess

Flesvig er en av landets mest populære TV-profiler og komikere, og har de senere årene gjort stor suksess med tre sesonger av humorserien «Førstegangstjenesten» på NRK.

Den tredje og siste sesongen av «Førstegangstjenesten» ble sendt i november 2021, men det er ingen tvil om at fansen og det norske folk vil se mer av 30-åringen. Under Gullruten 2022 vant han nemlig Publikumsprisen for andre år på rad.

I 2021 vant «Førstegangstjenesten» en Gullrute i kategorien beste humorprogram.