CLARION HOTEL OSLO (Nettavisen): Med hele to nominasjoner til årets Gullruten troppet den blide komikeren og TV-profilen Herman Flesvig (28) opp på den røde løperen i forkant av årets Gullruten-utdelingen på Clarion Hotel Oslo.

På grunn av strenge smittevernsregler tok Nettavisen en prat med ham rett før arangementet. Da kunne han blant annet lette litt på sløret om de mange romanseryktene som herjet i sosiale medier de siste månedene.

- Ja, jeg har fått meg kjæreste, men jeg vil ikke si noe mer enn at det er supert, sa Flesvig til Nettavisen.

- Jeg har aldri vært med på Gullruten før, så jeg vet ikke hva jeg går til. Jeg kan kanskje vinne i kveld, men det er uansett stas å bli nominert. Hvis jeg vinner har jeg ingen takketale, fordi jeg har ikke tatt høyde for det, la han til.

Les også: Kjendisene ankom Gullruten på en annerledes rød løper

Hans kompis og skuespiller Mikkel Niva var også glad for Flesvigs avsløring:

- Det er best han ikke sier for mye, da kan jeg ikke bruke det mot han. Nå har jeg ingenting å ta han på, var noe av det Niva sa i intervjuet med Nettavisen:

Flere spekulasjoner

Det har til stadighet svirret rykter rundt den populære NRK-profilen. I mars startet ryktene om at Flesvig skal ha funnet seg kjæreste for alvor etter en hyttetur.

Les også: Herman Flesvig beklager etter hyttetur: – Jeg gjorde noe man ikke burde gjort

Kort tid etter ble det også sluppet en rekke hint i podkasten «Friminutt», som Flesvig har sammen med programleder Mikkel Niva (32), der Niva forsøker å finne ut av hvem kollegaen har tilbragt så mye tid med i det siste.

Flesvig nektet imidlertid å svare podkast-makkeren, og snakket det heller bort.

- Jeg ønsker ikke å si hvilket fjell eller hvem jeg tilbringer min tid med. Jeg ønsker å holde en del ting i livet mitt privat, men jeg har det jævla hyggelig, var et av svarene til Flesvig den gang.

Verner om privatlivet

Det er sjelden at Flesvig lar jeg intervjue eller snakker om hva som foregår i sitt eget liv. Selv i sosiale medier, der han har over 570.000 følgere, deler han få innlegg fra livet bak de mange karakterene han imiterer.

Ifølge manageren Laila Robe ønsker Flesvig å verne om privatlivet.

- Herman ønsker å holde privatlivet privat, uttalte Robe til God Kveld Norge tidligere i år på spørsmål om kjæresteryktene.

I februar i 2018 gjestet Flesvig podkasten «Anger», der han derimot åpnet seg opp om sitt tidligere forhold som endte i kjærlighetssorg.

Etter tre og et halvt år som kjærester ble forholet slutt bare noen måneder før. Også dette forholdet valgte Flesvig å holde utenfor rampelyset.

- Det er blytungt, men man må bare gjennom det. Jeg har jo aldri hatt kjærlighetssorg før nå, og da skjønner jeg hvorfor veldig mange låter skrives rundt det, så han blant annet og fortsatte:

- Det henger fortsatt litt igjen, men det svinger veldig. Noen dager er bra, andre er dårlige, og sånn er det på en måte.