I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Bildene viser en lettkledd 62-åring i sexy undertøy som såvidt dekker det viktigste, i tillegg til en hatt og strømper.

Følgerne hennes virker positive og kommenterer for eksempel «Du har det fortsatt!», en annen kommenterer:

- Du er så heit!

Posten hennes på Instagram kommer kort tid etter at en TikTok-bruker anklagde henne for å redigere ansiktet sitt over på hennes kropp. Det var i 2015 bildet ble brukt av Madonna for å promotere et album.

Les også: Gråtkvalt Sophie Elise Isachsen etter hærverk: - Er helt sjokkert over hvor jævlige folk kan være

Se bildet her:

På originalbildet sitter den 28 år gamle jenta Amelia poserende helt identisk som på bildet Madonna publiserte den gangen.

Mange uttrykker derfor nå at de tror dette er grunnen til at Madonna legger ut det lettkledde bildet, for å bevise at hun fortsatt ser ung ut, selv uten klær.

Popstjernen deler gladnyhet

Popstjerne Jason Derulo (31) og modellkjæresten Jenna Frume (27) venter barn sammen. Det avslører Derulo selv på Instagram.

Vi kunne ikke gledet oss mer til et nytt kapittel i livet, skriver stjernen til en film som viser en tydelig gravid Frume.

Derulo har de siste årene hatt flere hits, og toppet listene med sanger som «Trumpets» og «Talk Dirty». Han har også siden oppstarten av TikTok også laget seg en stor fanskare på appen, med over 44 millioner følgere og en milliard likerklikk.

Les også: Trippel-exit i «Kompani Lauritzen»: - Jeg var ikke kjelleren enda

Møttes rett før pandemien

De to er for øvrig et ganske ferskt par. Rett før pandemien inntraff møttes de to på treningssenteret og har siden den tid holdt sammen.

Dette fortalte Derulo til nettstedet Page Six i august i fjor.

– Begge har et behov for å trene hele tiden, og jeg hadde sett henne der en gang tidligere. Den andre gangen jeg så henne tenkte jeg: Ok, jeg skal snakke med henne. Og resten er historie, fortalte han den gang til avisen.

Her snakket han også om TikTok-videoene han lager med niesen sin, Skylar, som er 4 år. Han fikk også spørsmålet om det gir ham «baby-fever» eller, som man sier på norsk, «verpesyke».

– Du vet, jeg tror jeg har kommet til den alderen, skjønner du hva jeg mener? responderte han.

Les også: TikTok-trend med «leppeforstørrende» kanelolje tar av

Hillary Duff deler bildet av det nye tilskuddet i familien

Hun fikk nylig datteren Mae James Bair og delte bildet av hele familien samlet i et innlegg på Instagram på fredag.

På bildet kan man se de to andre barna hennes og det nye tilskuddet til familien.

Hun fortalte tidligere i fjor at de hadde bestemt seg for å ikke vite kjønnet før barnet ble født. De hadde en såkalt «baby shower» for den andre datteren Banks før hun ble født, men denne gangen ønsket de å bli overrasket.

Les også: Kylie Jenner slår tilbake mot falske rykter om pengeinnsamling

Ingen visste kjønnet før den lille jenta kom til verden og Duff uttrykte at hun trodde det var en gutt som var på vei men at hun ikke hadde noen sterk følelse på hvilket kjønn barnet var.

Hun fortalte i podkasten Informed Pregnancy Podcas‪t‬, at hun hadde dårlig samvittighet for å ikke kjenne selv hvilket kjønn det var, og fortalte den gangen:

- Jeg var liksom, «jeg burde vite, det er inne i min kropp, det er mitt barn, jeg burde vite det», sa hun.