NEW YORK (Nettavisen): - Til tross for hva dere har hørt, så liker jeg faktisk menn, sier Hillary Clinton, som denne uken gikk ut og kommenterte de mange ryktene om at hun er lesbisk.

Både før og i forbindelse med valgkampen i 2016 gikk det rykter om at Hillary Clinton var lesbisk.

- «Hillary Clinton gjemmer bort assistent etter lesbiske rykter», skrev mindre troverdige National Enquirer i en artikkel i 2013. Samme året uttalte en kristen radiovert at «Hillary Clinton kan bli vårt første lesbiske president».

Så, i forbindelse med valgkampen i 2016, skrev Jewish Business News «Er Hillary Clinton lesbisk?», ifølge NBC News.

Les: - Hva er det Hillary Clinton egentlig holder på med?

- Jeg har aldri vært fristet, ellers takk

På onsdag denne uken gikk Hillary Clinton for første gang ut og kommenterte disse ryktene i hva Fox News omtaler som et «sjokkintervju» med den kjente og omstridte radioverten Howard Stern på Sirius XM.

- Til tross for hva dere har hørt, så liker jeg faktisk menn, sier Hillary Clinton.

- Løft den høyre armen din. Du har aldri hatt et lesbisk forhold? spurte Howard Stern

- Aldri, aldri, aldri! Jeg har aldri vært fristet, ellers takk, svarte Hillary Clinton.

Til tross for sin åpenhet, får Clinton også kritikk for måten hun uttaler seg om ryktene på.

Trish Bendix, en journalist som jobber med saker om lesbiske, homofile, bifile og transpersoner, sier til NBC News at hun er «skuffet» over måten Clinton uttaler seg, og reagerer spesielt på at Hillary Clinton sier hun aldri har «blitt fristet».

Clinton, som var svært åpen i intervjuet, snakker også ut om en mann hun elsket før hun traff Bill Clinton, en mann hun betegner «virkelig kjekk» og som en «gresk gud».

Se video der hun snakker ut om forholdene hun hadde før Bill Clinton:

I intervjuet snakker Hillary Clinton også ut om hvordan det var å håndtere nederlaget i presidentvalget i 2016. Clinton forteller blant annet om telefonen hun tok til Donald Trump etter at det var klart at han hadde vunnet valget.

- Det var så vidt han greide å prate. Han var skremt. Jeg tror han var mer skremt enn jeg var, sier Hillary Clinton.

Se video av hvordan hun håndterte nederlaget her:

- Hadde blitt en spektakulær president

Hillary Clinton var på radioshowet for å promotere sin nyeste bok, men det knytter seg fortsatt en viss spenning til om hun vil kaste seg på i presidentkampen.

Les: USA-ekspert: - Hillary Clinton er politisk tonedøv

New York Post skriver at det at Clinton nå - for første gang- stiller opp i et radiointervju med Howard Stern, foreløpig er det sterkeste tegnet på at hun nå vurderer å stille til presidentvalget.

De skriver også at Howard Stern nærmest tryglet Hillary Clinton om å stille opp i et intervju i forbindelse med valgkampen i 2016, men hun ville ikke. Det ville derimot Donald Trump.

Howard Stern mener hans intervju med Trump i 2016 var med på å påvirke folk.

- Hvis hun hadde kommet på showet mitt … Måten jeg hjalp Donald på, var at jeg lot ham komme på og være en personlighet. Enten du likte ham eller ikke … folk kunne relatere seg til ham som et menneske, uttalte Howard Stern i et intervju i mai i år.

I radiointervjuet sier Howard Stern også at Hillary Clinton hadde blitt en «spektakulær president».