Da Jennifer Aniston (52) deltok på et britisk talkshow denne uken gikk ikke alt helt etter planen. I hvert fall ikke etter fansens reaksjon å dømme.

Skuespillerstjernen er i disse dager er ute på en presseturnè i sammenheng med den kommende sesong to av Apple TV pluss-suksessen «The Morning Show». Onsdag gjestet superstjernen det britiske talkshowet «The One Show» på BBC for å snakke om den nye sesongen.

Les også: Jennifer Aniston hyller eksmannen med lettkledd bilde: – Elsker deg

En av programlederne er den tidligere fotballspilleren Jermaine Jenas (38), som blant annet spilte for storklubben Tottenham Hotspurs.

Underveis i intervjuet, som foregikk via video, avbryter programlederen Aniston og spør om hun ikke er et a-menneske, noe han forklarer at han har blitt tipset om.

Da himler Aniston med øynene og får en stram mine i fjeset.

– Har jeg sagt det til deg?

Hvorpå Jenas forsøker å ro seg ut av situasjonen, og hele spørsmålet render ut i sanden og det oppstår noen sekunder med stillhet – før programlederen retter spørsmålet til Witherspoon i stedet. Man kan ense at Aniston blir noe frustrert og irritert.

Det var tydeligvis mange som fikk med seg sekvensen, og i sosiale medier lar ikke reaksjonene vente på seg.

– Jennifer Anistons intervju er kleint. Hun sitter bare å ser i alle andre retninger enn i kamera, skriver en på Twitter.

– Fikk noen andre enn meg med seg Jennifer Anistons negative reaksjon til programlederen når han spurte om hun var en morgenperson? Kleint, skriver en annen.

– Jennifer er 100 prosent ubekvem. Hun ser ikke ut til å like programlederen i det hele tatt, skriver en på Twitter.

Britney Spears fortsetter å sjokkere med nakenbilder

I sommer har Britney Spears til stadighet skapt avisoverskrifter, senest i august for hyppig å ha lagt ut lettkledde bilder i sosiale medier.

Spears har forsøkt å forklare at årsaken til at hun har lagt ut disse bildene fordi hun har behov for å se på seg selv som en «vakker og sensitiv kvinne i sin pureste form».

– Nei, jeg kommer ikke til å dele toppløsbilder hele tiden, for det tror jeg ville blitt kjedelig i lengden, men det hjelper klart på når du har behov for å fremstå «enlightened», uttalte Spears.

Les også: Britney Spears med nytt toppløsbilde – fansen bekymret

Bildene fikk Britney-fansen til å lure på om alt sto bra til med popstjernen, men bekymringsmeldingene har hvert fall ikke fått Spears til å bremse opp.

Torsdag la popstjernen ut bilder og video av bakdelen sin, kun iført truse.

– Her er rumpa mi!, skrev popidolet.

I teksten til videoen som ble lagt ut en time senere, utdypet Spears noe.

– Her er en video, sånn at dere kan se at dette faktisk er rumpa mi. Ikke redigert eller tildekket, den er «the real deal».

Overrasker fansen to dager etter gravid-nyheten

Tirsdag annonserte Kylie Jenner (24) at hun og rapperkjæresten Travis Scott (29) venter barn. Fra før av har paret datteren Stormi Webster (3), men ved dette svangerskapet har Jenner valgt å legge seg på en helt annen linje enn ved det forrige.

Forrige gang var nemlig graviditeten holdt strengt hemmelig. Først etter en god stund begynte spekulasjonene å svirre – da flere amerikanske medier hevdet å vite at paret hadde fortalt sine nærmeste venner og familie om barnet.

Les også: De villeste konspirasjons-teoriene om Kylie Jenner

En kilde sier til det amerikanske kjendisbladet People at Jenner denne gangen alltid har hatt intensjonen om å fortelle det til fansen sin.

– Kylie er ikke redd for å vise seg frem og var klar til å fortelle. Hun er over seg av begeistring. Hun har aldri planlagt å holde denne graviditeten hemmelig slik hun gjorde med Stormi, hun ville bare vente til det føltes riktig, sier denne kilden til People.

Denne gangen forsøker ikke Jenner å skjule at hun er gravid. Torsdag troppet hun opp på New York Fashion Week i en tettsittende jumpsuit omsvøpt av en stor kåpe.

Senere på kvelden la Jenner ut en rekke bilder fra turen til New York på Instagram, blant annet flere av et antrekk der magen er bar.

Få dagens viktigste nyheter rett i innboksen:

Venter sitt første barn

Mer gravidnytt, men fra Norge. Atle Pettersen og kona Cathrine Eide venter barn. Det bekrefter den kommende pappen selv på sin Instagram.

– Vi gleder oss ekstra mye til jul i år!❤️👶🏻❤️

Til VG røper programlederen at litt mer om når deres første barn sammen er ventet.

– Cathrine og jeg venter vårt første barn nå i desember og gleder oss stort til den nye og spennende tiden som kommer, sier Pettersen til VG.

Les også: Bianca Ingrosso om morens nye flamme: – Jeg kunne ligget med han

Mannen til Nicki Minaj kan bli dømt til 10 år i fengsel

Nicki Minajs sin ektemann, Kenneth «Zoo» Petty har sagt seg skyldig i å ha latt være å registrere seg som seksualforbryter i California, noe man er pliktig å gjøre i USA.

Grunnen til at Petty skulle ha gjort dette, er siden han er dømt for en voldtektsforsøk av en 16 år gammel jente i 1995. Han var selv 17 år på dette tidspunktet og hendelsen fant sted i New York. Til slutt endte han opp med å sone nærmere fire år i fengsel for voldtektsforsøket.

Da Petty flyttet til California skulle han altså meldt ifra om voldtektsdommen sin til myndighetene, noe han ikke gjorde.

I 2020 ble han derfor arrestert før han ble kausjonert ut for 100.000 dollar. I en rettshøring i U.S. District Court for Central District of California torsdag sa Petty seg skyldig. Rettshøringen der straffeutmålingen skal bestemmes er satt til 22. januar 2022 og han kan risikere opp til 10 år i fengsel, skriver The Daily Mail.