Under fredagens episode av «The Drew Barrymore Show» gjorde den amerikanske skuespilleren og talkshow-verten narr av den pågående rettssaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (35).

– Det er liksom ett lag med galskap. Som en syv-lags dukkert av tåpelighet, sa Barrymore fnisende om avsløringene som har kommet frem hittil i rettssaken.

Les også: Avføring, avkuttet finger og rusproblemer: Deler nye detaljer fra det turbulente forholdet

I ettertid har det vist seg at 47-åringens spøk ikke falt i god jord hos alle. På søndag delte hun nemlig en videosnutt på Instagram der hun beklager dypt for at hun gjorde narr av den mye omtalte rettssaken.

Lærerikt øyeblikk

I beklagelsen forteller Barrymore at hun er blitt gjort oppmerksom på at hun har fornærmet folk ved å gjøre narr av det tidligere ekteparet. For dette ønsker hun å beklage og forteller at hun setter stor pris på alle som har sagt ifra.

– Dette kan være et lærerikt øyeblikk for meg og hvordan jeg går videre, og hvordan jeg oppfører meg, sier en åpenhjertig Barrymore i videoen.

Videre vektlegger hun at hun går videre fra hendelsen som en mer gjennomtenkt og bedre person. Hun ønsker til slutt kun å være en god person.

– Jeg setter stor pris på dybden i dette, Jeg vil vokse og forandre meg fra det, sier hun avslutningsvis.

Fansen krever å fjerne Amber Heard

Depps fanskare har gjennom rettssaken vist enorm støtte, og forrige uke ble det kjent at de nok en gang har gjort drastiske påfunn.

Ifølge New York Post skal det være opprettet en underskriftskampanje hvor Depp-fansen krever at Heard fjernes fra den kommende Hollywood-oppfølgeren, «Aquaman 2».

«Gjør det rette og fjern Amber Heard fra Aquaman 2», står det i beskrivelsen, ifølge den amerikanske avisa.

Kampanjens mål skal være å samle inn fire og en halv millioner underskrifter, og hittil skal det være over tre millioner som har bidratt.

Underskriftskampanjen skal ha blitt opprettet allerede i 2020 etter at Heard ble anklaget for å være en «overgriper» av den 58 år gamle «Pirates of the Caribbean»-stjernen.

Les også: Johnny Depp trekker seg fra filmserie

Grunnleggeren av kampanjen skrev at hun ikke ville at Heards angivelige oppførsel skulle bli glamorisert på kinolerretet. Videre ramser hun opp hendelser som da Depp mistet fingeren etter å ha fått en vodkaflaske kastet etter seg.

Tapte 200 millioner

Flere fans skal også ha deltatt i kampanjen som et plaster på såret for at Depp mistet rollen som «Jack Sparrow» i den sjette «Pirates of the Caribbean»-filmen etter at Heard anklaget han for vold.

I den pågående rettssaken mellom det tidligere ekteparet har Depps agent hevdet at 58-åringen tapte over 200 millioner kroner, etter at den sjette «Pirates of the Caribbean»-filmen ble lagt på is etter voldsanklagene.

Ifølge Depps agent sin forklaring mandag ettermiddag hevdet han at Disneys overhode og Hollywood-regissøren av filmen avtalte verbalt i 2016 å betale Depp 208 millioner kroner for en sjette film.

Videre forklarer han Heards omtalte artikkel skal ha gitt en «katastrofal» innvirkning på Depps skuespiller-karriere.