Se intervjuet der Joel forteller om tiden i Norge under:

Kinnaman ble for alvor kjent etter at han spilte hovedrollen i «Snabba Cash»-trilogien – en jobb som gav han en rekke Hollywood-tilbud. Siden har vi sett ham i storfilmer som «RoboCop», «Suicide Squad»og «The Informer», og kjente serier som «The Killing og «House of Cards.

For tiden er svensken aktuell i den nye sesongen av sci-fi-dramet For «All Mindkind», der han har hovedrollen som NASA-astronauten Edward Baldwin. Denne serien er blant de mest populære på strømmetjenesten Apple TV+ og har ikke minst høstet en rekke lovord fra anmelderne.

I et eksklusivt intervju med Nettavisen røper den svenske superstjernen at han startet sin jobbkarriere i Oslo – av alle steder. Det er en utrolig hyggelig skuespiller som snakker med oss via sitt hjem i Los Angeles.

– Jeg har faktisk bodd i Oslo og likte meg veldig godt. Det var en fantastisk tid. Jeg elsker at jeg fikk muligheten til å prøve meg på mange forskjellige arbeidsoppgaver, forteller han åpenhjertig via Zoom. Se intervjuet lengre opp i saken!

Kinnaman har gjennom sin karriere spilt en rekke ulike karakterer. I «House of Cards» hadde han rollen som den republikanske presidentkandidaten Will Conway, mens i «Snabba Cash»-filmene portretterte han økonomistudenten Johan "JW" Westlund som blir delaktig i Stockholms kriminelle underverden.

I intervjuet ovenfor vedgår han at det er actionroller han trives best med.

Til sommeren får vi se Kinnaman som tøffingen Rick Flag i «The Suicide Squad» hvor han spiller mot kjente fjes som Margot Robbie, Idris Elba og Sylvester Stallone. Se traileren under.

– Jeg elsker å bruke kroppen og å være fysisk. De siste årene har jeg vært med i flere actionfilmer og -serier. Jeg elsker denne sjangeren, sier han.