*Nettavisen* Livsstil.

«Home and Away»-skuespiller funnet død

Annalise Braakensiek funnet død:

Den australske skuespilleren og modellen Annalise Braakensiek ble funnet død i leiligheten sin i Sydney.

12.01.19 11:18

Politiet fant 46-åringen livløs i leiligheten, etter at bekymrede venner tok kontakt, fordi de ikke hadde hørt noe fra henne på flere dager.

Det skal ikke være noen mistenkelige omstendigheter rundt dødsfallet, ifølge Sky News Australia.

Braakensiek var med en kort periode i TV-serien «Home and Away» i 1998. Den australske såpeoperaen har blitt sendt på norsk fjernsyn siden 1995, og er inne i sin sesong 31 per dags dato.

Ettertraktet modell og skuespiller

Braakensiek var en ettertraktet modell og skuespiller i hjemlandet Australia. Hun var med i flere reklamekampanjer og prydet flere magasinforsider. I tillegg til å være med i «Home and Away», hadde hun flere roller i australske filmer. 46-åringen tok også oppdrag som TV-programleder.

På det personlige plan var hun gift i 16 år med børsmegleren Danny Goldberg, til de ble separert i 2018. Paret fikk aldri noen barn sammen.

Les også: Britney Spears tar pause på ubestemt tid

Til tross for all berømmelsen hadde Braakensiek sine egne «demoner» å hanskes med. I 2017 sa hun i et intervju at hun slet med psykiske helseproblemer, blant annet var det veldig tøft for henne å takle dødsfall i hennes nærmeste omgangkrets.

- Jeg klarte ikke å komme meg opp av sengen. Jeg tror at jeg lå seks uker i sengen. Jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å gråte, det var en skremmende følelse, sa hun til Sydney Morning Herald, ifølge Sky News.

I løpet av den tiden søkte skuespilleren hjelp hos familien, og brukte kognitiv atferdsterapi for å bli bedre.

Så frem til å starte med «blanke ark»

Senest i desember skrev kjendisen på sin egen Instagram-side at «livets utfordringer har vært dype, mørke, vanskelige og rett og slett skremmende».

Hun så likevel frem til nye utfordringer i det nye året.

- Det er tid for å ta inn over seg en ny start og gi slipp på det gamle. Nå kan ikke 2019 komme fort nok, sier jeg bare, skrev Braakensiek videre i Instagram-posten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag