«Bloggerne» har allerede blitt vist i 14 sesonger på en av TV 2s underholdningskanaler, og kommer tilbake for en sesong 15 nå til høsten. 15 kvinner følges på privaten og på jobb, og denne sesongen er det følgende kvinner som deltar: Monica Nyhus, Iselin Guttormsen, Sophie Elise Isachsen, Eveline Karlsen, Emma Ellingsen og nykommeren Alexandra Joner.

Les også: «Bloggerne»-Eveline ofret leilighet i Oslo for drømmetomt i Skien

-Jeg gruegleder meg stort til å være med i «Bloggerne». Jeg har for første gang åpnet opp dørene til hjemme mitt og gir et mye bredere innblikk i hvem jeg er privat, på jobb og i vennegjengen, sier Alexandra Joner i en pressemelding.

Det skjer mye bak kulissene i programmet:

Mange jern i ilden

31-åringen har de siste årene gjort litt av hvert. Hun har vært musikkartist, fotograf, programleder og skuespiller. I det siste har hun skapt seg et stort nettverk av følgere på Instagram og YouTube, hvor hun deler både sminkevideoer og opp- og nedturer fra sin hektiske hverdag.

- Alexandra Joner er et multitalent med mye energi og mange jern i ilden. Hun har mye å tilføre og nå gleder vi oss til å bli bedre kjent med henne i «Bloggerne», sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

Ikke alle ønsker å brette ut alt av privatlivet sitt på TV:

Blitt sendt i flere år

«Bloggerne» ble først sendt på TV 2 i 2014, og siden da har det vært flere gjengangere i reality-serien. Flere av landets største influensere har vært med. Sophie Elise Isachsen, Caroline Berg Eriksen, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Martine Lunde, John Arne Riise, Kristin Gjelsvik og Marna Haugen er bare noen av de kjente profilene som har vært med.

«Bloggerne» - sesong 15 får premiere på TV 2 Play og TV 2 Livsstil denne høsten. og sesongen vil bestå av totalt 21 episoder.